Themasports

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρουσίασε σήμερα (30/06) το πρωί σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στο Οίκημα του Σωματείου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Πάμπο Χριστοδούλου, ενώ έγινε και η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2023-2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτος πήρε το λόγο, ο νέος πρόεδρος, Ανδρέας Χαρτσιώτης: «Θεωρούμε ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή όσον αφορά τον προπονητή. Ήταν η μοναδική επιλογή που τέθηκε ενώπιον του Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρία. Η αρχή και το τέλος του πλάνου μας ξεκινούσε από το κάτα πόσο θα συμφωνούσαμε με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Η διάρκεια της συνεργασίας είναι στα τρία έτη. Το πλάνο μας είναι στα τρία χρόνια. Μοιραζόμαστε το ίδιο πλάνο και είμαστε βέβαιοι πως μόνο με τον συγκεκριμένο προπονητή μπορούμε να έχουμε επιτυχίες. Είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος η επιστροφή στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κύπριος τεχικός:

Πρώτη τοποθέτηση: «Δεν ξεχνιούνται όσα έζησα στον Ολυμπιακό. Το όραμα του νέου Δ.Σ. με έκανε να πω το ναι. Έχουν όραμα να κάνουν ξανά μεγάλο τον Ολυμπιακό. Αν είχαν απλά ένα πλάνο ενός χρόνου για να ανέβουμε στην Α΄ κατηγορία δεν θα ερχόμουν. Θέλω να χτίσω ένα δυνατό Ολυμπιακό. Ζήσαμε μαζί μεγάλες στιγμές και θα κάνω τα πάντα μέσα στα πλαίσια του μπάτζετ που μπορεί η διοίκηση».

Ερωτήσεις:

Για το πόσο εύκολο είναι χτιστεί μια ομάδα από την αρχή: «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνω. Πρέπει να βρούμε και αρκετά καλούς Κύπριους με εμπειρίες. Ξεκινήσαμε δουλειά για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε με την έναρξη της προετοιμασίας».

Για το αν θα είναι εύκολος ο στόχος της ανόδου: «Όπως ξέρετε μπαίνουν και επενδυτές. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, είναι δεδομένο αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει το όραμα των ανθρώπων της ομάδας, δεν με επηρεάζει ότι είναι στη Β΄ κατηγορία η ομάδα».

Για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις: «Είπα στη διοίκηση ότι πρέπει να μιλήσουν με την Ομοσπονδία, να δοθεί κάποια επιπρόσθετη χορηγία σε ομάδες που τα γήπεδα τους δεν είναι για ποδόσφαιρο. Πέρσι σε πολλά γήπεδα εκτός έδρας, οι παίκτες μου δεν μπόρεσαν να κάνουν μπάνιο. Λες και είμαστε στην Αφρική. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ σε κάποια γήπεδα της Αφρικής, γιατί σε κάποια άλλα είναι 100 χρόνια μπροστά από εμάς. Πρέπει να γίνει μια επιχορήγηση από την Ομοσπονδία».

Για το αν θα στηριχθεί σε Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Σίγουρα θα επενδύσουμε σε Κύπριους, αλλά τα μπάτζετ της Β΄ κατηγορίας δεν έχουν καμία σχέση με την Α΄ κατηγορία. Εγώ έφερα και τον Ψάλτη και τον Ζαχαρίου και τον Στέλιο Ανδρέου και τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου. Δεν είναι εύκολο να πείσεις παιδιά με εμπειρίες να κατέβουν στη Β΄ κατηγορία. Υπάρχουν ακαδημίες στον Ολυμπιακό, θα δούμε τα παιδιά, γιατί γίνεται πολύ καλή σωστή δουλειά. Θα δούμε ποια παιδιά μπορούν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας-ThemaSports
15/06 @ 10:32

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Ο Ολυμπιακός ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Ολυμπιακός: Ορίστηκε η Ετήσια Εκλογική συνέλευση-ThemaSports
06/06 @ 18:15

Ολυμπιακός: Ορίστηκε η Ετήσια Εκλογική συνέλευση

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημέρωσε για την Ετήσια Τακτική Εκλογική Συνέλευση.

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!-ThemaSports
21/03 @ 21:06

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»-ThemaSports
11/02 @ 14:47

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ