Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά, ο οποίος μίλησε για την πρόκριση του Άρη και για την προσπάθεια που θα κάνουν οι άλλες τρεις ομάδες μας που εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του ομάδα, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη: «Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ήταν κάτι που φαινόταν πως θα ερχόταν. Με τον ερχομό του ιδιοκτήτη, άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Άρης έχει μια σπουδαία ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Τα καλύτερα έρχονται και μακάρι να μπει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως με τη δυναμική του, με όποιο αντίπαλο και να παίξει (σ.σ. Ράκοβ ή Καραμπάχ) θα είναι ισάξιος αντίπαλος.

Για τις ρεβάνς των ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοιας: «Το πιο δύσκολο έργο το έχει ο ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ πως με προσοχή, μπορούν να περάσουν και οι «γαλαζοκίτρινοι», αλλά και οι άλλες δύο ομάδες. Αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο και νίκες, θα ήταν οτι καλύτερο. Είναι στα πόδια των ομάδων μας να περάσουν στον επόμενο γύρο».

Για την ΑΕΖ: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας προσόντα. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Ξέρουμε πως σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε το αουτσάιντερ, αυτό ίσως είναι κακό, ίσως όμως και καλό. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε ακόμη κάποιες προσθήκες ενίσχυσης».

Για τους Κύπριους παίκτες: «Έχουμε καλό επίπεδο. Είναι θέμα δουλειάς και νοοτροπίας και βλέπω ότι αλλάζει αυτό προς όφελος τους. Παράδειγμα ο Πίττας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρίσιμη συνάντηση για την κοινή πλατφόρμα-ThemaSports
08/07 @ 18:42

Κρίσιμη συνάντηση για την κοινή πλατφόρμα

Αύριο προγραμματίζεται συνάντηση μεταξύ των διευθύνσεων των Cytavision και Cablenet, όπου εν πολλοίς θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους για κοινή πλατφόρμα.

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»-ThemaSports
08/07 @ 13:53

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π. για το «καυτό» θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο-ThemaSports
08/07 @ 12:08

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο

Φημολογείται ότι η περίπτωση του Τσίκο που έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και είναι... άφαντος, εξετάζεται από άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα.

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»-ThemaSports
08/07 @ 11:12

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «azerisport.com», ο 30χρονος Αλβανός με ιταλικό διαβατήριο επιτελικός μέσος, Βαλόν Αχμέτι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ Σολίγκορσκ, συμφώνησε προφορικά με την ομάδα Σαμπαϊλ του Αζερμπαϊτζάν, όμως λίγο πριν αναχωρήσει για το Μπακού, άλλαξε γνώμη!

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ