«Είχαμε συνεχώς ένα πρόβλημα στο ματς. Χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα του Εθνικού ο Μάριος Ηλία αγωνίζεται σε πολύ μικρή ομάδα συγκριτικά με την αξία του».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής του Οθέλλου ΑΛέξης Γαρπόζης με αυτή τη δήλωση υποκλίθηκε στις ικανότητες κι... έβγαλε το καπέλο στον Κύπριο επιθετικό.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν τα βάφουν μαύρα για Γιούρσεβιτς, αλλά… -ThemaSports
30/06 @ 08:45

Δεν τα βάφουν μαύρα για Γιούρσεβιτς, αλλά…

Πάει να συναντήσει τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς στην Παρτίζαν, ο Γιούρσεβιτς, έγραψαν χθες οι συμπατριώτες του. Το έχουν μάλιστα σίγουρο, ότι ο Σλοβένος αριστερός μπακ θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του Βελιγραδίου…

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ThemaSports
29/06 @ 21:05

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλύτερα από όλους ποια είναι τα... κενά στο ρόστερ της Ομόνοιας, γι αυτό και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ThemaSports
29/06 @ 20:08

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Κυριαρχικό ποδόσφαιρο θέλει να παρουσιάσει στον Απόλλωνα ο Αντριάν Γκούλα.

ΤΑΒΑΝΙ-ThemaSports
29/06 @ 21:54

ΤΑΒΑΝΙ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έστειλε το μήνυμα ότι το ταβάνι των γαλαζοκίτρινων δεν είναι το Κόνφερενς Λιγκ και ο Νταβίντ Γκαγέγο καλείται να οδηγήσει τους πρωταθλητές σε μεγάλες προκρίσεις στο δρόμο για τους ομίλους.

ΑΘΛΟΣ-ThemaSports
29/06 @ 18:51

ΑΘΛΟΣ

Ο Γιάννος Οκκάς και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής ξεχωρίζει για την ανταγωνιστικότητα του γι αυτό και το μειωμένο μπάτζετ αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Τον ψάχνουν… -ThemaSports
27/06 @ 13:05

Τον ψάχνουν…

Δεν βγήκε ούτε σήμερα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ο εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ