Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η τερματοφύλακας της Εθνικής Γυναικών, Μαρία Ματθαίου, μετά την ιστορική νίκη στο Nations League επί των Νησιών Φερόε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Ήταν μία ιστορική νίκη για τη χώρα μας, είμαστε πολύ χαρούμενες, ήταν μία νέα διοργάνωση για μας. Έγινε αρκετή δουλειά στις προπονήσεις, υπάρχει προοπτική στην Εθνική μας. Είμαστε κοντά στην πρωτιά του ομίλου, στόχος μας είναι η πρόκριση. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένες στον στόχο μας. Επόμενο ματς είναι με το Μαυροβούνιο τον Οκτώβριο και μετά ο επαναληπτικός με τα νησιά Φαρόε.

Έχουμε πάθος και θέληση, θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε επιτυχίες και έχουμε πολλά να προσφέρουμε. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμασταν στα ευρωπαϊκά, η διαφορά των ομάδων εκεί είναι ότι είναι πιο δύσκολες ομάδες, πιο μεγάλες και με ποιότητα μεγάλη. Στο Nations League μπορούμε να καταφέρουμε πιο εύκολα πράγματα.

Υπάρχει ένα νέο τιμ που έφερε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Βάλαμε στόχους και ο στόχος μας είναι η πρόκριση, να είμαστε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο μας και να δούμε τα επόμενα βήματα».

Για την Απόλλων Ladies: «Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε πιο ανταγωνιστικές ομάδες, φέτος περιμένουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Για το αν παίρνει την προβολή που αξίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Εξελίχθηκε αρκετά, η ομοσπονδία βοηθά στην προβολή. Και ο κόσμος έρχεται, παρακολουθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι ένα σπρώξιμο θετικό για εμάς η προβολή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη Πρωταθλήματος - Κυπέλλου Γυναικών και Κοριτσιών Κ-18 αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025-ThemaSports
04/07 @ 12:03

Προκήρυξη Πρωταθλήματος - Κυπέλλου Γυναικών και Κοριτσιών Κ-18 αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025

Με έξι ομάδες που θα αγωνιστούν σε Πρωτάθλημα με τέσσερις γύρους σε 20 συνολικά αγωνιστικές θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2024 - 2025.

DEAL με Hollingsworth-ThemaSports
24/06 @ 13:16

DEAL με Hollingsworth

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Taveion Hollingsworth.

Κλήση Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις ενόψει επίσημων αγώνων-ThemaSports
18/06 @ 14:09

Κλήση Εθνικής Γυναικών για προπονήσεις ενόψει επίσημων αγώνων

Η Εθνική μας ομάδα των γυναικών έχει επίσημες υποχρεώσεις τον Ιούλιο και από τις 20 Ιουνίου, μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση-ThemaSports
07/06 @ 13:00

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 περιόδου 2024 - 2025.

Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση για τις Apollon Ladies ενόψει Women's Champions League-ThemaSports
07/06 @ 09:18

Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση για τις Apollon Ladies ενόψει Women's Champions League

Στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία η κλήρωση για τις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League.

Τον ερχόμενο μήνα η συνέχεια για την Εθνική μας-ThemaSports
06/06 @ 09:34

Τον ερχόμενο μήνα η συνέχεια για την Εθνική μας

Τον ερχόμενο μήνα θα ολοκληρώσει η Εθνική μας ομάδα Γυναικών τις υποχρεώσεις της την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ