Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Διάσκεψη Τύπου στο Οίκημα του Σωματείου της Ομόνοιας, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων πετόσφαιρας, φούτσαλ και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Αργυρίδης κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

  • Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για το μπάσκετ: «Βλέπω δημοσιεύματα ότι αφήσαμε το μπάσκετ. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται, παίρνονται με πολλή σκέψη. Στο τμήμα της πετοσφαίρισης υπάρχουν αυξημένα κόστη που πρέπει να επωμιστούμε λόγω της προσθήκης ξένων αλλά και από πέρσι. Συν το ότι στο τμήμα της καλαθόσφαιρας ποτέ δεν ήμασταν οργανωμένοι. Τα τμήματα μας κατέκτησαν πολλούς τίτλους. Τα τελευταία χρόνια που λένε ότι ξεπουλήσαμε τα τμήματα κατακτήσαμε τους μισούς τίτλους. Αποφασίσουμε σε ένα άθλημα (σ.σ το μπάσκετ) που δεν ήμασταν ποτέ οργανωμένοι. αποφασίσαμε να είμαστε στη Β΄Κατηγορία και να επενδύουμε πάνω στην ακαδημία να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την πετόσφαιρα: «Στο τμήματα της πετοσφαίρισης, έχουμε 24 τίτλους και έχουμε καθήκον να διατηρήσουμε αυτούς τους στόχους και να πάρουμε και την οδό των ακαδημιών. Στη γυναικεία πετόσφαιρα ενισχύουμε τις ακαδημίες για να κάνουμε ένα τμήμα ικανοποιητικό για να πρωταγωνιστήσει».

Για το φούτσαλ: «Στο φούτσαλ που έχει 15 τίτλους και έγινε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 2 χρόνια να γίνει ανανέωση του τμήματος για να επανέλθουμε στους τίτλους».

Γυναικείο ποδόσφαιρο: «Για το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου μιλούν οι ποδοσφαιρίστριες που έχω δίπλα μου. Στις ακαδημίες έχουμε πέραν των 60 αθλητριών. Πήραμε κάποια μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση με τον τεχνικό διευθυντή στο τμήμα του γυναικείου. Προσπαθούμε να κάνουμε παντού επαγγελματικές παρεμβάσεις».

Για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός είναι της τάξεως των 750 χιλιάδων. Οι φίλοι που ηγούνται στο Δ.Σ με εθελοντές βρήκαν 350 χιλιάδες περίπου με δικές τους ενέργειες και το σωματείου βρήκε κεντρικές χορηγίες για να καλύψει τις υπόλοιπες 400 χιλιάδες. Τα λεφτά που παίρνουμε από το ποδοσφαιρικό είναι δέσμευση να πληρώνονται τα χρέη και όχι να δημιουργούνται νέα. Οι αθλητές πρέπει να πληρώνονται. Το ποσό από την Priviledge περιλαμβάνεται στην κεντρική χορηγία».

Για τα ομόλογα: «Είμαστε σε καλό δρόμο και προσπαθούμε να τα ξοφλήσουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιέλτσε... ημέρα 4 (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 21:30

Κιέλτσε... ημέρα 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια δημοσίευσε βίντεο με στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση (04/07) στο Κιέλτσε.

Επίσκεψη από Χάμπο και Μπεζούς στο καλοκαιρινό σχολείο της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:14

Επίσκεψη από Χάμπο και Μπεζούς στο καλοκαιρινό σχολείο της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμορφες στιγμές από την επίσκεψη των Χαράλαμπου Χαραλάμπους και Ρομάν Μπεζούς στο καλοκαιρινό σχολείο της Ομόνοιας.

«Ψώνια» από... ΑΕΚ!-ThemaSports
04/07 @ 16:10

«Ψώνια» από... ΑΕΚ!

Να λοιπόν που η Ομόνοια έβαλε στο μάτι και δεύτερο παίκτη που αγωνιζόταν στη δευτεραθλήτρια της περσινής σεζόν ΑΕΚ!

Κι άλλο όνομα για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 13:02

Κι άλλο όνομα για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την περίπτωση του 22χρονου (19/01/2002) Ούγγρου αριστεροπόδαρου ακραίου επιθετικού György Komáromi αξιολόγησαν στην Ομόνοια.

Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Τορπέντο!-ThemaSports
03/07 @ 23:22

Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Τορπέντο!

Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Τορμπέντο κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γεωργίας επικρατώντας με 2-1 της Ντιναμό Τιφλίδας.

Ελάντερ: Ένας πύργος από τη Σουηδία για την άμυνα του «τριφυλλιού»-ThemaSports
03/07 @ 23:33

Ελάντερ: Ένας πύργος από τη Σουηδία για την άμυνα του «τριφυλλιού»

Ο 31χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός, Φίλιπ Ελάντερ  αποτελεί και επίσημα το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ