Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις στάθηκε στη σημασία της επικράτησης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ματς: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να σουτάρουν ακόμα και τα φόργουόρντ της και είναι πολύ επικίνδυνη και στις 5 θέσεις. Είχαμε 23 ασίστ με μόλις 6 λάθη και με αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολα να χάσεις ένα ματς».

Για τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Έχουμε την ικανότητα. Επέστρεψαν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, αλλά θέλουν προπονήσεις ακόμα για να είναι πλήρως μαζί μας».

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Για άλλα πέντε χρόνια στη Ρεάλ ο Ταβάρες-ThemaSports
05/07 @ 13:45

Επίσημο: Για άλλα πέντε χρόνια στη Ρεάλ ο Ταβάρες

Ο Έντι Ταβάρες υπέγραψε ως το 2029 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός AKTOR: Εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς ο Αταμάν-ThemaSports
05/07 @ 13:35

Παναθηναϊκός AKTOR: Εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την αναζήτησή του για έναν ψηλό, με τον Ντάριο Σάριτς (30 χρονών, 2.08 μέτρα) να βρίσκεται πλέον στην λίστα των "πράσινων" και τον Εργκίν Αταμάν να εξετάζει την περίπτωσή του.

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο-ThemaSports
05/07 @ 00:13

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική, όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Άνετη νίκη χωρίς Αντετοκούνμπο με Αίγυπτο και… έφυγε για «τελικούς»-ThemaSports
04/07 @ 22:46

Άνετη νίκη χωρίς Αντετοκούνμπο με Αίγυπτο και… έφυγε για «τελικούς»

Ένα… χαλαρό βράδυ είχε η Εθνική ομάδα νικώντας με 93-71 την Αίγυπτο στο κατάμεστο ΣΕΦ και εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά. Πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο από τους… έναν συν έναν τελικούς, το Σάββατο στις 17:30 απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, ελπίζοντας πως θα βρεθεί την Κυριακή στον τελικό κόντρα στο νικητή του Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία (Σάββατο, 21:00).

Νίκησε το Καμερούν, προκρίθηκε κι η Βραζιλία-ThemaSports
04/07 @ 22:41

Νίκησε το Καμερούν, προκρίθηκε κι η Βραζιλία

Στα ημιτελικά του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Ρίγα βρίσκονται από την Πέμπτη Καμερούν και Βραζιλία. Οι Αφρικανοί επικράτησαν της «σελεσάο» 77-74 σε ένα συναρπαστικό ματς για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, όμως αμφότερες οι ομάδες πήραν την πρόκριση.

«Ο Νικ την δίνει, ο Γιάννης καρφώνει, η Εθνική θα είναι στους Ολυμπιακούς»: Η φάση που… θέλουμε να δούμε ξανά! -ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ο Νικ την δίνει, ο Γιάννης καρφώνει, η Εθνική θα είναι στους Ολυμπιακούς»: Η φάση που… θέλουμε να δούμε ξανά!

Φάση που θέλουμε να δούμε ξανά, μία δυάδα που ξέρει να συνεργάζεται και να προσφέρει θέαμα. Νικ Καλάθης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, part 1 για την Ελλάδα…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ