Πόλυς Χαραλάμπους

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης για το διαζύγιο με τον Τόνι Κόσκελα. Όπως και με τον συμπατριώτη του Ταϊνιο, βοηθό προπονητή, ο οποίος πρόλαβε να φέρει στο νησί τον πρώην παίχτη του στην Χάκα Φινλανδίας, τον Ντε Λούκας (έκανε ντεμπούτο χθες).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα μάθουμε στην πορεία, πόσο διαλλακτικοί θα είναι στο οικονομικό οι δυο Φινλανδοί προπονητές.

Ήρθαν στο νησί περί τα μέσα του Οκτώβρη, έζησαν την ξεχωριστή εμπειρία (για τους Σκανδιναβούς) να εργαστούν σε μια χώρα, όπου ακόμα και τον χειμώνα ο καιρός είναι… καλοκαίρι.

Στην αγωνιστική φάση που βρισκόταν εκείνη την περίοδο η ομάδα, δεν φάνταζε ως καταλληλότερη λύση να έλθει προπονητής από την εν λόγω αγορά.

Τις ευθύνες του πάντως θα πρέπει να αναλάβει κι αυτός που κατάφερε να «περάσει» τον Κόσκελα. Οι πληροφορίες μας τότε έλεγαν ότι καθοριστικό ρόλο είχε ο Αντρέας Αβραάμ. Πριν ενάμισι μήνα είχαμε γράψει ένα ρεπορτάζ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), το οποίο ο ίδιος ποτέ δεν διέψευσε…

Ωστόσο, τις προάλλες λάβαμε τηλεφώνημα από άλλο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος λίγο – πολύ ήθελε να μας δώσει το μήνυμα, ότι δεν είναι ο Αβραάμ που κατάφερε να «προκρίνει» την επιλογή του Σκανδιναβού.  

Ήθελε να τον προστατεύσει ή μας μετέφερε τα πραγματικά γεγονότα; 

Απλώς να θυμίσουμε ότι τότε ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Πετράκη στην Αθήνα, για τον οποίο μέσα στον κόσμο το κλίμα δεν ήταν θετικό να αναλάβει την ομάδα. Επίσης, είχαν προταθεί κι άλλοι προπονητές…

Όσο αφορά το σήμερα, εκτός από το σενάριο να αναλάβει την ομάδα ο Αλέξης Γαρπόζης, δεν είναι αβάσιμες οι πληροφορίες περί υποψηφιότητας του Στηβ Κωνσταντινίδη.   

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!-ThemaSports
04/07 @ 14:31

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του 37χρονου Βορειομακεδόνα επιθετικού, Ιβάν Τρισκόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΛ!

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα-ThemaSports
04/07 @ 14:10

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βίκτορ Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ.

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη! -ThemaSports
04/07 @ 12:07

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης των καρτών διαρκείας, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, ανακοίνωσε τις μετεγγραφές του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μπράγκα και του πολύπειρου επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι…

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!-ThemaSports
04/07 @ 11:00

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!

Η ΑΕΛ κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράγκα και Τρισκόφσκι, ενώ ανανέωσε ο Ανδρέας Μακρής.

Πλησιάζει του Μπράγκα....-ThemaSports
04/07 @ 10:10

Πλησιάζει του Μπράγκα....

Η ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βίκτορ Μπράγκα...

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 10:55

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και της χορηγού εταιρείας των διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ