Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την ισοπαλία με Απόλλωνα: «Σίγουρα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους το αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε, παρόλο που ήμασταν λίγο καλύτεροι, ένα ημίχρονο «έφυγε» άσκοπα. Καταπληκτικός ο Δημητρίου και όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί, στη συνέχεια αργήσαμε να πετύχουμε την ισοφάριση και αυτό δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Καλούμαστε να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα».

Για τη συνέπεια της Πάφος FC: «Διαθέτουμε ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν έχουμε την ανάλογη συνέπεια. Μας προβληματίζει αρκετά αυτό, καλούμαστε να ρίξουμε βάρος σε αυτό. Είναι κρίμα να χάνουμε μέρος του αγώνα, καλούμαστε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για τα αγωνιστικά: «Οι Κοντρέρας και Ζάζα θα είναι διαθέσιμοι με την Ανόρθωση. Θα μπουν από σήμερα στις προπονήσεις. Τα παιδιά είχαν κάνει προετοιμασία και έρχονται από αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θέλαμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, γι αυτό αργήσαμε να “κλείσουμε” τους παίκτες. Η μεταγραφή του Ναζόν δεν έγινε, όμως δεν τηρήθηκαν κάποιες προϋποθέσεις και έτσι δεν έγινε η κίνηση. Πάντοτε υπάρχει μία τελική πεντάδα από την ομάδα προγραμματισμού και από κει επιλέγουμε τις μεταγραφές μας. Μπήκαν στην ομάδα οι Κανέ και Μελούσο που θα βοηθήσουν αρκετά. Από κει και πέρα, ο Ικόκο ξεπερνάει το πρόβλημα του και επιστρέφει, όπως οι Κανέ, Μελούσο και οι δύο προσθήκες μας. Οι Δημητρίου, Πελάτζιο μένουν εκτός λόγω τραυματισμών».

Γιατί δεν έπαιξε ο Κανέ; «Ο Κανέ υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, οπότε τιμωρήθηκε και έμεινε εκτός μία αγωνιστική, αλλά θα επιστρέψει στην ομάδα».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Επηρέασαν οι καιρικές συνθήκες, απέτρεψε αρκετό κόσμο ο καιρός, ευελπιστούμε από την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση να είναι καλύτερα πράγματα. Δυστυχώς, δεν πρόκειται να έχουμε τη στήριξη του κόσμου στις εκτός έδρας «μονομαχίες».

Για τον Τβουμάσι: «Είναι ένας παίκτες που δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους, θα παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής αποφασίζει για τα πλάνα του».

Για το πρωτάθλημα: «Έχουμε ρόστερ και ποιότητα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, όλα ανατρέπονται, αρκεί να πάρουμε αποτελέσματα και να έχουμε σταθερότητα. Χρόνος υπάρχει, ευελπιστούμε να βοηθήσουν και τα νέα αποκτήματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»-ThemaSports
05/07 @ 14:14

«Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά για τις μεταγραφές»

Tο μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»-ThemaSports
05/07 @ 12:37

«Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι - Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε το μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ενδιαφέρει τους Παφίτες-ThemaSports
04/07 @ 12:54

Ενδιαφέρει τους Παφίτες

Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του αγώνα στη Σουηδία.

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC-ThemaSports
03/07 @ 21:33

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Πάφου για τον Ραφαέλ Ποντέλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό -ThemaSports
03/07 @ 20:13

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Πάφου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ