Ο Άρης επικράτησε με 0-3 της Νέας Σαλαμίνας για την 23η αγωνιστική.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λεμεσιανή ομάδα πήρε φορά στο 2ο ημίχρονο και με τα γκολ των Μοντνόρ, Σάβο και Μπράουν, έφυγε με το διπλό από το «Αμμόχωστος».

Η εικόνα του αγώνα

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κατσικάς έμεινε στο έδαφος και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με τον Βίκτωρος να μπαίνει στην θέση του.

Ο Άρης προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μελίσσα.

Η Νέα Σαλαμίνα αμυνόταν σωστά και κρατούσε μακριά τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ ταυτόχρονα ήταν αυτή που έβρισκε τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

Αρχικά στο 17ο λεπτό ο Γιάνγκα απείλησε την εστία του Ζάντρο με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον κίπερ του Άρη να πραγματοποίει πολύ καλή απόκρουση και να κρατάει το 0-0.

Στο 27ο λεπτό απείλησε ξανά η Σαλαμίνα με σουτ του Λέουκο, με την μπάλα να κοντράρει στον Ντουρμίσαινα αλλάζει πορεία, αλλά ο Ζάντρο ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε.

Τέσσερα λεπτά η ομάδα του Χριστοδούλου απειλή και πάλι, ωστόσο ο Ζάντρο είχε ξανά την απάντηση. Σέντρα του Καρλίτος από δεξιά, με τον Ντουρμισάι να είναι μόνος του σε πολύ καλό σημείο και να κάνει την κεφαλιά, αλλά ο κίπερ του Άρη να πραγματοποιεί ακόμη μια σωτήρια επέμβαση.

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Γκομίς έκανε ωραία ενέργεια, ο Μελίσσας βγήκε λίγο από την εστία του για να του κλείσει το πεδίο και ο επιθετικός του Άρη, έδωσε στον Στρούσκι ο οποίος βρισκόταν στο ύψος της μικρής περιοχής και με ένα πλασέ θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο κίπερ της Σαλαμίνας ήταν εξουδετερωμένος, ωστόσο ο Πολωνός ποδοσφαιριστής του Άρη έχασε το κοντρόλ και ο Βίκτωρος έδιωξε.

Ο Άρης στην πρώτη του μεγάλη φάση στον αγώνα, βρήκε δίχτυα και έκανε το 0-1. Στο 55ο λεπτό ο Στρούσκι εντός περιοχής έκανε μια πισινή κεφαλιά χωρίς να βλέπει, ο Μοντνόρ ήρθε από πίσω και πρόλαβε τον αμυντικό της Σαλαμίνας, κάνοντας το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Μελίσσα.

Στο 60ο λεπτό ο Σάβο στον χώρο του κέντρου, έριξε την μπάλα με κεφαλιά μπροστά και πάνω από τον Βίκτωρος, ξεπέρασε τον αμυντικό της Σαλαμίνας και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μελίσσα, κάνοντας το πλασέ με ψυχραιμία, σκόραρε και έκανε το 0-2 για τον Άρη.

Στο 85ο λεπτό ο Άρης έκανε το 0-3. Ο Γκομίς έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Μελίσσας απέκρουσε την μπάλα ασταθώς, η οποία είχε πορεία προς τα δίχτυα, ο Μπράουν ήρθε με δύναμη και πρόλαβε τον κίπερ της Σαλαμίνας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το LIVE:

Τέλος αγώνα

Καθυστερήσεις 3 λεπτά

85' ΓΚΟΛ για τον Άρη και 0-3. Ο Γκομίς έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Μελίσσας απέκρουσε την μπάλα ασταθώς, η οποία είχε πορεία προς τα δίχτυα, ο Μπράουν ήρθε με δύναμη και πρόλαβε τον κίπερ της Σαλαμίνας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

79' Μιγκελίτο αντί του Μπεχαράνο.

79' Δημητρίου στην θέση του Μπέγκντσον.

78' Πολύ καλό σουτ του Μπράουν εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Μελίσσα.

72' Τριπλή αλλαγή για την Σαλαμίνα. Μέσα Κορομά, Κουζμάνοβιτς και Κατσιάρης, εκτός οι Γιάνγκα, Παπαγεωργίου και Καρλίτος.

71' Διπλή αλλαγή για τον Άρη. Μέσα Μπράουν και Νίκολιτς, εκτός οι Σάβο και Στρούσκι.

Την «τιμώρησε» δις… σε πέντε λεπτά!

63' Κίτρινη στον Γιάνγκα.

60' Μπρόρσον αντί του Σανέ.

60' ΓΚΟΟΟΛ για τον Άρη και 0-2. Ο Σάβο στον χώρο του κέντρου, έριξε την μπάλα με κεφαλιά μπροστά και πάνω από τον Βίκτωρος, ξεπέρασε τον αμυντικό της Σαλαμίνας και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μελίσσα, κάνοντας το πλασέ με ψυχραιμία, σκόραρε και διπλασίασε τα γκολ του Άρη.

55' ΓΚΟΟΛ για τον Άρη και 0-1. Ο Στρούσκι εντός περιοχής έκανε μια πισινή κεφαλιά χωρίς να βλέπει, ο Μοντνόρ ήρθε από πίσω και πρόλαβε τον αμυντικό της Σαλαμίνας, κάνοντας το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Μελίσσα.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Αλλαγή για τον Άρη. Ο Γιαγκό στην θέση του Σεμέδο.

Ο... άσος που δείχνει την κακή εικόνα του Άρη στο ημίχρονο!

Τα στατιστικά του ημιχρόνου

Tέλος ημιχρόνου

45+2 Τεραστία ευκαιρία για τον Άρη! Ο Γκομίς έκανε ωραία ενέργεια, ο Μελίσσας βγήκε λίγο από την εστία του για να του κλείσει το πεδίο και ο επιθετικός του Άρη έδωσε στον Στρούσκι ο οποίος βρισκόταν στο ύψος της μικρής περιοχής και με ένα πλασέ θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού ο κίπερ της Σαλαμίνας ήταν εξουδετερωμένος, ωστόσο ο Πολωνός ποδοσφαιριστής έχασε το κοντρόλ και ο Βίκτωρος έδιωξε.

Καθυστερήσεις 3 λεπτά

41' Κίτρινη στον Σαβό.

31' Νέα ευκαιρία για την Σαλαμίνα, αποκρούει ξανά ο Ζάντρο! Σέντρα του Καρλίτος από δεξιά, με τον Ντουρμισάι να είναι μόνος του σε πολύ καλό σημείο και να κάνει την κεφαλιά, αλλά ο κίπερ του Άρη να πραγματοποιεί ακόμη μια σωτήρια επέμβαση.

27' Ατομική προσπάθεια από Λέουκο, ο οποίος πήρε την μπάλα από αριστερά, σύγκλινε προς τα μέσα και έκανε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε στον Ντουρμισάι και άλλαξε πορεία, αλλά ο Ζάντρο είχε σωστή αντίδραση και μάζεψε.

17' Μεγάλη ευκαιρία για την Σαλαμίνα! Ο Νάρσινγκ έκανε την σέντρα από δεξιά, με τον Γιάνγκα να πιάνει μια δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Ζάντρο ήταν έτοιμος και απέκρουσε την μπάλα.

10' Ο Σεμέδο βρέθηκε στην περιοχή σε πλάγια θέση, έκανε το σουτ και ο Ντιακιτέ έβαλε το μπλοκ, στέλνωντας την μπάλα σε κόρνερ.

9' Βίκτωρος στην θέση του Κατσικά.

4' Πρόβλημα για τον Κατσικά, δεν μπορεί να συνεχίσει.

Έναρξη αγώνα

Ενδεκάδες:

Νέα Σαλαμίνα (Χ.Χριστοδούλου):Μελίσσας, Σεργίου, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσικάς (9' Βίκτωρος), Μπεχαράνο (79' Μιγκελίτο), Καρλίτος (71' Κατσιάρης), Παπαγεωργίου (71' Κορομά), Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Γιάνγκα (71' Κουζμάνοβιτς).

Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Σπυριδάκης, Φράγκος, Προκοπίου, Γκουανίνι, Οφόρι. 

Άρης (Α.Σπιλέφσκι):  Ζάντρο, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Σανέ (60' Μπρόρσον), Στρούσκι (71' Νίκολιτς), Ζόκε, Σεμέδο (46' Γιαγκό), Μοντνόρ, Μπένγκτσον (79' Δημητρίου), Σάβο (71' Μπράουν), Γκομίς.

Στον πάγκο: Βανά Άλβες, Σοφρωνίου, Σπόλιαριτς, Λουκουμπάρ, Μάτισικ, Σουμάνσκι. 

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ