Γιάννης Ιωάννου

Καθοριστικό για τη μάχη της εξάδας είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (14/02, 19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Αμμοχώστου προέρχεται από τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να βάλει σε κίνδυνο την παρουσία της στην εξάδα, από εκεί που ήταν κοντά στην κορυφή κι έκανε όνειρα τίτλου.

Στο «Αντώνης Καράς» έχει σημάνει συναγερμός γι΄ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να κλειδώσει την εξάδα, βάζοντας τέλος στα εφιαλτικά σενάρια, ούτως ώστε να φύγει η πίεση από τους παίκτες για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Οι Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ που συπλήρωσαν κάρτες, θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που αντιμετωπίζεται σαν «τελικός» και θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με την ΑΕΚ την 26η αγωνιστική.

Στο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται ο τιμωρημένος Γουαρίς, ο τραυματίας Γκερέρο και ο ανέτοιμος Αρτυματάς.

Στον αντίποδα, ο Απόλλωνας πάει στη Λάρνακα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ, για να παίξει τα... ρέστα του, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να μειώσει στον πόντο από την «Κυρία» και να περιμένει «δώρο» από την ΑΕΖ στο εξ αναβολής ματς της 21ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο την Ανόρθωση, για να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι μίας επικής ανατροπής ενόψει της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Εκτός πλάνων είναι οι Χάμπος Κυριάκου, Γιούρτσεβιτς και Σιέλβικ, ενώ στη σημερινή (13/02) τελευταία προπόνηση θα ξεκαθάριζε η συμμετοχή στην αποστολή των Σάντος, Κολ και Πεϊμπερνς που ήταν αμφίβολοι. Επιστρέφουν οι Εκπολό και Κοστάκε.

Τετάρτη, 14.02.2024 / 19:00
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου - ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού
Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Διαιτητής: Dudic Alessandro
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Paterna Daniele
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ