Γιάννης Ιωάννου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους, ΑΕΛ και ΑΕΚ κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (14/02) στο «Αλφαμέγα» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λεμεσιανή ομάδα προέρχεται από την ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που ανέβασε και άλλο την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών του Αλέξη Γαρπόζη, οι οποίοι θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη κόντρα σε ομάδα της εξάδας, που θα αποτελέσει το καλύτερο ψυχολογικό «ντοπάρισμα» ενόψει του αγώνα της χρονιάς, που είναι το εξ αναβολής Λεμεσιανό ντέρμπι κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα που ορίστηκε για τις 21 Φεβρουαρίου.

Εκτός πλάνων του Κύπριου τεχνικού είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Ανδρέου και ο τραυματίας Μόρσεϊ, ενώ επιστρέφει ο Μεντόζα.

Αναλυτικά η 23μελής αποστολή: Ολιβέιρα, Ανέστης, Μαρς, Μεντόζα, Μακρής, Σέρνιτς, Φιλίποβιτς, Μπεραχίνο, Μορέιρα, Γερολέμου, Συλβέστρου, Τσούκα, Τζάλμα, Μεντόγεβιτς, Φραντζής, Νεοφύτου, Θεμιστοκλέους , Κάνο, Μπάστο, Παπαφώτης, Μίντσεφ, Κα, Ντε Λούκας.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», η ΑΕΚ ανασυντάχθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, που έβαλε τέλος σε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 13 αγωνιστικών και πάει στη Λεμεσό αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες, αφενός για να μη χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο και αφετέρου, για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη.

Επιστρέφει στον πάγκο ο Ραν Μπεν Σιμόν που εξέτισε την τιμωρία του και φάνηκε πόσο μεγάλη ήταν η απουσία του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπου η ομάδα της Λάρνακας γνώρισε την πρώτη της ήττα από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Ισραηλινός τεχνικός, ο οποίος έδωσε έμφαση στις τελευταίες προπονήσεις στη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας. 

Είναι αμφίβολη η συμμετοχή στην αποστολή των Γκάμα και Σάντσες, ενώ δεν υπολογίζονται οι εδώ και καιρό τραυματίες, Εγγλέζου και Κατελάρης,

Τετάρτη, 14.02.2024 / 19:00
ΑΕΛ Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας
Στάδιο: Αλφαμέγα
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Dionisi Federico
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ