Γιάννης Ιωάννου

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης (15/02, 20:00) στο ΓΣΠ με τον Άρη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και στη... μοναξιά της κορυφής, αφού τη δεδομένη στιγμή ισοβαθμεί με τη Λεμεσιανή ομάδα στους 53 πόντους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τον αντίπαλο πριν ανακοινώσει τα αγωνιστικά πλάνα στους στους παίκτες του, ενώ έδωσε έμφαση και στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας, ζητώντας μεταξύ άλλων να μπουν από το πρώτο λεπτό με το... «μαχαίρι στα δόντια» για να δείξουν στους αντιπάλους από νωρίς πόσο πολύ θέλουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, για να βάλουν για τα καλά και τον κόσμο τους στην «εξίσωση».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέτροβιτς ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα και θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ντέρμπι κορυφής με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, αφού οι Ντβάλι και Κοσταντίνοφ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, προπονήθηκαν κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, αλλά και στο αρχικό σχήμα.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθάριζε αν θα ήταν στην αποστολή ο Τσεμπάκ που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του, αφού συνέχιζε να νιώθει ενοχλήσεις, ενώ αν ο Κρέσπο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, θα επιστρέψει στην αποστολή μετά από σχεδόν 2,5 μήνες.

Στο «στρατόπεδο» του Άρη, αντιμετωπίζουν αυτό το παιχνίδι σαν έναν ακόμα «τελικό», που όμως δεν θα κρίνει τίποτα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του.

Βέβαια οι «πράσινοι» ξέρουν πολύ καλά πως αν περάσουν νικηφόρα και από το ΓΣΠ και φτάσουν τις οκτώ σερί νίκες και βρεθούν στο +3 από τον ΑΠΟΕΛ, θα αποκτήσουν τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας και η αυτοπεποίθηση των παικτων θα κτυπήσει κόκκινο.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι πάντως, μιλώντας στους παίκτες του, τόνισε πως αν παρουσιάσουν εικόνα ανάλογή του πρώτου ημιχρόνου με την Καρμιώτισσα δεν θα έχουν καμία τύχη, γι΄ αυτό και ζήτησε απόλυτη προσοχή, συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι Μπέγκτσον και Γιαγκό που συμπλήρωσαν κάρτες, θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με την ΑΕΛ, ενώ ο Μαγιαμπέλα που ολοκλήρωσε πρόσφατα στις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επέστρεψε στην Κύπρο, αναμένεται να είναι στην αποστολή. Ο Σαβό ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Καρμιώτισσα, είναι αμφίβολος. Η συμμετοχή του στην αποστολή, θα αποφασιζόταν μετά το τέλος της σημερινής (14/02) τελευταίας προπόνησης.

Πέμπτη, 15.02.2024 / 20:00
ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - ΑΡΗΣ Λεμεσού
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Dionisi Federico
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Paterna Daniele
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ