Δείτε τον χαμό που προκλήθηκε στο «Μεάτσα» μετά το γκολ του Μάρκο Αρναούτοβιτς, με το οποίο η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League πήρε η Ίντερ, η οποία επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Οι «νερατζούρι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Αρναούτοβις να αντικαθιστά τον Τουράμ (λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό) με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Εντέλει, όμως, αντί να αποβεί μοιραίος ήταν εκείνος που... λύτρωσε την ομάδα του στο 79'.

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαδριλένικη κυριαρχία: Κορυφαίος της χρονιάς στο Champions League ο Βινίσιους - Τέσσερις παίκτες στην κορυφαία 11άδα-ThemaSports
03/06 @ 15:50

Μαδριλένικη κυριαρχία: Κορυφαίος της χρονιάς στο Champions League ο Βινίσιους - Τέσσερις παίκτες στην κορυφαία 11άδα

Παίκτης της χρονιάς στο Champions League αναδείχθηκε ο Βινίσιους, ενώ νέος παίκτης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Τέσσερις παίκτης της «βασίλισσας» στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης.

«Ή όλοι μας στο γήπεδο ή κανένας»: Ο οπαδός της Ντόρτμουντ που έδειξε τη δύναμη της (πραγματικής) φιλίας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/06 @ 13:58

«Ή όλοι μας στο γήπεδο ή κανένας»: Ο οπαδός της Ντόρτμουντ που έδειξε τη δύναμη της (πραγματικής) φιλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταλαβαίνεις από τον τόνο της φωνής του και τις ανάσες που φροντίζει να παίρνει, πως συγκινείται όταν μιλάει για την ομάδα του. Έκανε το ταξίδι στο Λονδίνο δίχως να καταφέρει να βρει εισιτήριο στο «Γουέμπλεϊ». Παρ’ όλα αυτά, όταν βρήκε την ευκαιρία, έβαλε πάνω απ’ όλα τη χαρά της παρακολούθησης του τελικού με τους φίλους του κι όχι μόνος του στην εξέδρα.

ΦΙΕΣΤΑ σε όλη την Μαδρίτη για το 15ο Champions League της Ρεάλ! (8 ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/06 @ 08:15

ΦΙΕΣΤΑ σε όλη την Μαδρίτη για το 15ο Champions League της Ρεάλ! (8 ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ πανηγύρισε την κατάκτηση του 15ου Champions League της ιστορίας της, με τον κόσμο να στήνει πάρτι από το Δημαρχείο, μέχρι την Θιμπέλες και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου: Μόνη της η Ρεάλ Μαδρίτης και... κυριολεκτικά, όλοι οι άλλοι μαζί!-ThemaSports
02/06 @ 18:10

Η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου: Μόνη της η Ρεάλ Μαδρίτης και... κυριολεκτικά, όλοι οι άλλοι μαζί!

Εννέα στους εννέα τελικούς. Ποτέ ήττα σε αυτό το σημείο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, από την στιγμή που ονομάστηκε... Champions League. Μία κατάκτηση ανά μία τριετία. Η Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε ξανά. Η «βασίλισσα» πίσω στον θρόνο της. Και μην ξεχνάμε κάτι. Έφτασε τα 15 τρόπαια. Όσα και η Premier League. Και τρία περισσότερα τουλάχιστον, από κάθε... χώρα!

Ακόμη πιο ΒΑΤΟΣ ο δρόμος του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω... Ρεάλ!-ThemaSports
02/06 @ 16:57

Ακόμη πιο ΒΑΤΟΣ ο δρόμος του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω... Ρεάλ!

Πώς η κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ βοήθησε τον ΠΑΟΚ και το δρόμο του για το League Phase.

Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης: «Αστεράτη» έκπληξη ή ακόμα ένα… διαμάντι στο στέμμα της «Βασίλισσας»;-ThemaSports
01/06 @ 08:53

Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης: «Αστεράτη» έκπληξη ή ακόμα ένα… διαμάντι στο στέμμα της «Βασίλισσας»;

Μεγάλο ραντεβού στο «Γουέμπλεϊ», με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ να κοντράρονται στον τελικό του Champions League! Επιβεβαίωση του τίτλου του φαβορί ή έκληξη; Σέντρα στις 22:00.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ