Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου σε συνάντηση με τον βουλευτή και Αντιπρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ., κ. Χρύσανθο Σαββίδη επιβεβαίωσε ότι συμφωνεί απόλυτα να παραχωρηθεί το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Pafos FC.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κύρια θέματα συζήτησης στην συνάντηση ήταν παραχώρηση του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” στην Pafos FC και την ανάπλαση του ιστορικού Ιακώβειου Σταδίου (ΓΣΚ).

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ επισήμανε ότι συμφωνεί με την παραχώρηση του σταδίου στην ομάδα της Πάφου αρκεί να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες (όχι απευθείας ανάθεση αλλά δημόσιος διαγωνισμός). Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Ο.Α. βλέπει θετικά την αναβάθμιση του Ιακώβειου σταδίου και θα εξετάσει την δυνατότητα οικονομικής αρωγής.

Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ:

Ο βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ., κ. Χρύσανθος Σαββίδης συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.), κ. Γιάννη Ιωάννου με κύρια θέματα συζήτησης την παραχώρηση του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” στην Pafos FC και την ανάπλαση του ιστορικού Ιακώβειου Σταδίου (ΓΣΚ).

Οι κύριοι Σαββίδης και Ιωάννου είχαν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι συμφωνεί απόλυτα να παραχωρηθεί το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Pafos FC αρκεί να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες (όχι απευθείας ανάθεση αλλά δημόσιος διαγωνισμός). Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Ο.Α. βλέπει θετικά την αναβάθμιση του Ιακώβειου σταδίου και θα εξετάσει την δυνατότητα οικονομικής αρωγής. Το μεγαλύτερο ποσό για την υλοποίηση του έργου προτίθεται να το καλύψει η Pafos FC.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Ιωάννου έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Πάφο με σκοπό να περιοδεύσει σε όλα τα στάδια της πόλης για να δρομολογήσει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσουν οι αναπλάσεις και να αποκτήσει η Πάφος νομότυπα τις αθλητικές υποδομές που της αξίζουν.     

Γραφείο Τύπου

11 Μαρτίου 2024

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)-ThemaSports
30/06 @ 21:49

Σε καλό δρόμο η Πάφος ενόψει Ευρώπης - Κέρδισε το δυνατό τεστ με Λέγκια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Νικηφόρο ήταν το αποψινό δυνατό φιλικό τεστ της Πάφος FC στη Λετονία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ