Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της Εθνικής Λετονίας η οποία θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα σε φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Paolo Nicolato:«Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι το πρώτο βήμα για εμάς. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αγωνιστικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών μας τις προηγούμενες μέρες. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν στο γήπεδο αύριο. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε ελεύθερα χωρίς να φοβόμαστε να κάνουμε λάθη. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να βασιστούμε πάνω σε αυτό, τα λάθη είναι αναπόφευκτα αλλά αυτό δεν πρέπει να μπει στο δρόμο μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, δεν θέλω να βλέπω παίκτες που φοβούνται να κάνουν λάθη.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για εμένα για να μπορώ να κρίνω την Εθνική Λετονίας αλλά μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες δεν φοβούνται να δουλέψουν σκληρά στην προπόνηση, τους βλέπω όλους πολύ συγκεντρωμένους και προσπαθούν να τα κάνουν όλα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα στον αυριανό αγώνα.

Αυτή η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί είναι η πρώτη φορά που δουλέψαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε ό,τι είδαμε στην προπόνηση για να βγάλουμε συμπέρασμα για το μέλλον. Αυτός είναι και ένας από τους στόχους μας.

Στα αποδυτήρια της ομάδας έχουμε πολλούς παίκτες με ηγετικές ικανότητες, με διάθεση να αναλάβουν ευθύνες. Τη δεδομένη στιγμή ο αρχηγός είναι δίπλα μου (Kristers Tobers). Αν είναι εντάξει να παίξει αύριο τότε θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Στον αθλητισμό υπάρχει πάντα η θέληση της νίκης αλλά το αποτέλεσμα στον πίνακα των σκορ εξαρτάται από εμάς αλλά και από τον αντίπαλο. Τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι ένα τεστ για εμάς που θα δείξει σε τι σημείο είμαστε. Είναι ξεκάθαρο ότι κάνουμε πολλές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και του συστήματός μας, οπότε περιμένω λύσεις σε διάφορα αγωνιστικά ζητήματα. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με νίκη".

Kristers Tobers: «Ανυπομονούμε όλοι να δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι με τον νέο μας προπονητή. Είναι ωραίο για εμάς που θα παίξουμε σε καλές καιρικές συνθήκες, είναι ζεστά και ωραία εδώ. Θα είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε μια ομάδα όπως η Κύπρος. Νομίζω όλα θα είναι εντάξει. Η πρώτη σημαντική αλλαγή σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι όλα έγιναν στα Αγγλικά. Είναι φυσιολογικό, τώρα δουλεύουμε την τακτική μας και πως να κινούμαστε ως ομάδα. Η προπόνηση δεν είναι εύκολο αλλά γενικά είμαστε ικανοποιημένοι με την διαδικασία. Πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες και να είμαστε πολύ ενεργοί.

Υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός πριν το παιχνίδι, δεν έχει σχέση ότι είναι φιλικό. Όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά τώρα με τον νέο προπονητή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αύριο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα ματς με Λιθουανία και Λευκορωσία-ThemaSports
04/07 @ 15:58

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα ματς με Λιθουανία και Λευκορωσία

Σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων η Εθνική μας ομάδα Γυναικών με δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν εντός Ιουλίου.

Δεν το κουνάει από την Εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν-ThemaSports
03/07 @ 21:00

Δεν το κουνάει από την Εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν

Η Εθνική Ιταλίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποφάσισε εν τέλει να μην αποχωρήσει από την ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που του δίνεται αυτή η ευκαιρία.

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα-ThemaSports
03/07 @ 08:28

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα

Δείτε τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

ΦΡΕΝΑΡΕ τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία - Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Κόστα Ρίκα-ThemaSports
03/07 @ 08:17

ΦΡΕΝΑΡΕ τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία - Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Κόστα Ρίκα

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Βραζιλία και Κολομβία στην αυλαία του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Η ιστορία των αγώνων της Εθνικής Κύπρου - Το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία το 1977-ThemaSports
02/07 @ 22:57

Η ιστορία των αγώνων της Εθνικής Κύπρου - Το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία το 1977

Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 1978, χρονικά πέμπτος αγώνας για την Εθνική μας.

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή-ThemaSports
30/06 @ 08:20

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή

Ο Καναδάς βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Copa America και μετά το 0-0 με την Χιλή προκρίθηκε στα προημιτελικά. Τρίτη νίκη με Λαουτάρο για την Αργεντινή 2-0 το Περού του Κάλενς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ