Η στοιχηματική του δραστηριότητα δεν σταμάτησε στην Ιταλία, αλλά εντοπίστηκαν παράνομα πονταρίσματα του Σάντρο Τονάλι και επί αγγλικού εδάφους! Σε ακόμα μεγαλύτερους ποινικούς μπελάδες ο χαφ της Νιούκαστλ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όντας ήδη εν μέσω απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο λόγω της παράνομης στοιχηματικής του δραστηριότητας στην Ιταλία πριν από τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ, το πράγμα έγινε ακόμα χειρότερο για τον Σάντρο Τονάλι.

Οι «καρακάξες» γνωστοποίησαν πως έλαβαν γνώση των αποτελεσμάτων της έρευνας που πραγματοποίησε και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία εντόπισε 50 παραβάσεις κανονισμού για στοίχημα, από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβρη.

Ο ποδοσφαιριστής έχει διορία μέχρι τις αρχές Απριλίου για τοποθετηθεί στις νέες κατηγορίες, με τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ ν’ αποδεικνύεται προς το παρόν μια μεγάλη αποτυχία...

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»-ThemaSports
04/07 @ 12:13

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
04/07 @ 12:00

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!-ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!

Βάσισε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε «δεξί» χέρι του Βινσέντ Κομπανί, βίωσε άνοδο και υποβιβασμό στην Premier League, προβλεπόταν να βρίσκεται στην Championship τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Μπρέντις μοιάζει να… κατέστρεψε όσα «έχτιζε» τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για στοιχηματισμό, που σχετίζεται με και με ένα βράδυ στην… Ουκρανία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ