Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια μεγάλη προσφορά, η οποία έφτασε τις 90 εκατομμύρια λίρες, για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Ντέκλαν Ράις, αλλά τελικά η Γουέστ Χαμ έκανε δεκτή την πρόταση της Άρσεναλ (105 εκατομμύρια λίρες) και ο παίκτης υπέγραψε τελικά στα «Κανόνια». Με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για την αναμέτρησή τους, ο Γκουαρντιόλα προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε και για την περίπτωση του Ράις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιλώντας στον Τύπο, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Μερικές φορές εδώ έχουμε πολλούς παίκτες που θέλαμε και δεν αποφάσισαν να έρθουν σε εμάς. Δεν είναι ο Ράις ο πρώτος που θέλαμε και δεν ήρθε σε εμάς. Έχουμε έναν μεγάλο κατάλογο. Βασικά, δε θέλουν να έρθουν ή η τιμή ή οτιδήποτε άλλο, οπότε δεν μπορούσε να συμβεί. Πήρε την απόφασή του, μια καλή απόφαση, και καλή τύχη. Όλες οι ομάδες της Premier League θα έπαιρναν τον Ντέκλαν Ράις. Είναι ένας αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ένας νέος παίκτης που παίζει πολλά παιχνίδια. Αυτός είναι ο λόγος που η Άρσεναλ πίεσε με τον τρόπο που πίεσε».

Γκουαρντιόλα

Ο Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντέκλαν Ράις

Με την Άρσεναλ να είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, μια ήττα στο Έτιχαντ θα επιφέρει σοβαρό πλήγμα στις φιλοδοξίες της για τον τίτλο. Αντίθετα, η εξασφάλιση ενός βαθμού ή μιας νίκης θα ενίσχυε σημαντικά τις προοπτικές της να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο στο τέλος της σεζόν, με τον Ράις να αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Μετά το μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στις 3 Απριλίου τη Λούτον Τάουντ ενώ οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα την ίδια μέρα θα αναμετρηθούν με την Άστον Βίλα. Σίγουρα, και οι δύο σύλλογοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη ώστε να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κούπα.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»-ThemaSports
04/07 @ 12:13

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
04/07 @ 12:00

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!-ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!

Βάσισε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε «δεξί» χέρι του Βινσέντ Κομπανί, βίωσε άνοδο και υποβιβασμό στην Premier League, προβλεπόταν να βρίσκεται στην Championship τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Μπρέντις μοιάζει να… κατέστρεψε όσα «έχτιζε» τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για στοιχηματισμό, που σχετίζεται με και με ένα βράδυ στην… Ουκρανία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ