Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα Ομόνοια-Πάφος FC, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, με παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν εξαιρέσω το δοκάρι της Πάφου, δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε να τους βάλουμε δύσκολα. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, βάλαμε γκολ και αν γινόταν το 2-0 με το πέναλτι, θα ήταν διαφορετική η εικόνα. Το χάσαμε, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε στο γκολ που δεχθήκαμε καλή αμυντική λειτουργία. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δεν τα παρατήσαμε, πιστέψαμε, στο τέλος κυριαρχίσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όμως δεν ήταν καλή η τελική πάσα ή το τελικό σουτ. Δείξαμε όμως τη διάθεση μας σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να το κερδίσουμε. Κρίμα για τα παιδιά, για τον κόσμο. Κερδίσαμε 10 πόντους στο πρώτο μισό των πλέι-οφ και είπα στα παιδιά ότι οι ίδιοι το πιστέψανε. Τώρα πρέπει να δούμε την κατάσταση του Μάθιους, ο Σιπριάνο εγκατέλειψε στο ζέσταμα, είχαμε και την περίπτωση του Λανγκ. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και τους θέλουμε όλους έτοιμους. Θα πρέπει όποιοι μπαίνουν στο γήπεδο να είναι 100% έτομοι.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Χαράλαμπους από την αρχή: «Ο Χάμπος βγάζει μία κούραση τελευταία και έπρεπε να γίνει διαχείρηση. Δεν έδειχνε στις προπονήσεις ότι ήταν φρέσκος. Και ο Κούσουλος ήταν κουρασμένος, όμως δεν μπορούσαμε να τους αφήσουμε και τους δύο εκτός».

Για την εκτέλεση του πέναλτι: «Εκτελεστής είναι ο Μπεζούς. Με το ΑΠΟΕΛ του ζήτησε ο Στεπίνσκι να το εκτελέσει. Και οι κορυφαίοι παίκτες χάνουν πέναλτι. Αν το βάζαμε θα ήταν αλλιώς τα δεδομένα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιέλτσε... ημέρα 4 (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 21:30

Κιέλτσε... ημέρα 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια δημοσίευσε βίντεο με στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση (04/07) στο Κιέλτσε.

Επίσκεψη από Χάμπο και Μπεζούς στο καλοκαιρινό σχολείο της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:14

Επίσκεψη από Χάμπο και Μπεζούς στο καλοκαιρινό σχολείο της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμορφες στιγμές από την επίσκεψη των Χαράλαμπου Χαραλάμπους και Ρομάν Μπεζούς στο καλοκαιρινό σχολείο της Ομόνοιας.

«Ψώνια» από... ΑΕΚ!-ThemaSports
04/07 @ 16:10

«Ψώνια» από... ΑΕΚ!

Να λοιπόν που η Ομόνοια έβαλε στο μάτι και δεύτερο παίκτη που αγωνιζόταν στη δευτεραθλήτρια της περσινής σεζόν ΑΕΚ!

Κι άλλο όνομα για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 13:02

Κι άλλο όνομα για Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την περίπτωση του 22χρονου (19/01/2002) Ούγγρου αριστεροπόδαρου ακραίου επιθετικού György Komáromi αξιολόγησαν στην Ομόνοια.

Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Τορπέντο!-ThemaSports
03/07 @ 23:22

Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Τορπέντο!

Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Τορμπέντο κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γεωργίας επικρατώντας με 2-1 της Ντιναμό Τιφλίδας.

Ελάντερ: Ένας πύργος από τη Σουηδία για την άμυνα του «τριφυλλιού»-ThemaSports
03/07 @ 23:33

Ελάντερ: Ένας πύργος από τη Σουηδία για την άμυνα του «τριφυλλιού»

Ο 31χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός, Φίλιπ Ελάντερ  αποτελεί και επίσημα το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ