Γιάννης Ιωάννου

Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (06/04, 17:00) στο ΓΣΠ, αφού η Ομόνοια θα κοντραριστεί με τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, για να μη χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για επίτευξη των στόχων τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από την ισοπαλία στο ματς με την Πάφο, η οποία την άφησε επτά πόντους μακριά από την κορυφή, αλλά παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από την άλλη, η Λεμεσιανή ομάδα έχασε κι αυτή δύο βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην Ανόρθωση και είδε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στο +5...

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, αφού πλέον λιγοστεύουν τα παιχνίδια και αν ο ΑΠΟΕΛ μεγαλώσει και άλλο τις αποστάσεις σε αυτή την αγωνιστική, ουσιαστικά θα... σβήσει το όνειρο του τίτλου για Ομόνοια και Άρη και θα περιοριστούν στη διεκδίκηση μίας θέση για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε διάφορες δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, στην προσπάθεια του να βελτιώσει την ομάδα του ανασταλτικά και δημιουργικά, ενώ έγινε αρκετή δουλειά και στα τελειώματα των φάσεων, στα «στημένα» και σε θέματα τακτικής, αναλύοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Άρη.

Στον αντίποδα, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ο οποίος θα δει και αυτό το ματς από την κερκίδα λόγω τιμωρίας, δούλεψε κι αυτός με τους παίκτες του για να βελτιώσει την ομάδα του σε όλους τους τομείς, αφού αρκετά πράγματα δεν λειτούργησαν σωστά στο ματς με την Ανόρθωση και ανάμεσα σε άλλα ζήτησε προσοχή, συγκέντρωση, υπομονή και καθαρό μυαλό, ειδικά αν το παιχνίδι «στραβώσει».

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε 24 παίκτες στην αποστολή, τους Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτη, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή και Μπεζούς.

Εκτός έμειναν οι Μάθιους και Λανγκ, αλλά και ο Χαμάς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις μετά από χτύπημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνηση και η κατάσταση του θα αξιολογείται τις επόμενες μέρες...

Από πλευράς Άρη, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γιαγκό και ο τραυματίας Στρούσκι, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή στην αποστολή των Μουσούντα και Μάτισικ, αφού αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

17:00 Ομόνοια - Άρης
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Obrenovic Rade
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Λάμπρου Λάμπρος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»-ThemaSports
08/07 @ 13:53

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π. για το «καυτό» θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο-ThemaSports
08/07 @ 12:08

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο

Φημολογείται ότι η περίπτωση του Τσίκο που έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και είναι... άφαντος, εξετάζεται από άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα.

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»-ThemaSports
08/07 @ 11:12

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «azerisport.com», ο 30χρονος Αλβανός με ιταλικό διαβατήριο επιτελικός μέσος, Βαλόν Αχμέτι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ Σολίγκορσκ, συμφώνησε προφορικά με την ομάδα Σαμπαϊλ του Αζερμπαϊτζάν, όμως λίγο πριν αναχωρήσει για το Μπακού, άλλαξε γνώμη!

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ