Γιάννης Ιωάννου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ΑΕΚ και Πάφος FC κοντράρονται το βράδυ του Σαββάτου (06/04, 19:30) στο «ΑΕΚ Αρένα» για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, που όχι μόνο δεν της επέτρεψε να πατήσει κορυφή, αλλά η διαφορά από το -1 πήγε στο -4 και η προσπάθεια της για κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, δυσκόλεψε αρκετά.

Όμως οι «κιτρινοπράσινοι» δεν το βάζουν κάτω και δεν θα εγκαταλείψουν τη μάχη. Άπαντες γύρισαν τον διακόπη και υπάρχει πίστη για ανατροπή σκηνικού στην κορυφή, αφού υπάρχουν ακόμα πέντε αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι και η διαφορά των τεσσάρων βαθμων, δεν είναι απαγορευτική για όνειρα...

Ο Ραν Μπεν Σιμόν έδωσε μεγάλη έμφαση στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ που πλήγωσε τους «κιτρινοπράσινους» και τους έστειλε το μήνυμα πως οι ελπίδες για τον τίτλο δεν έχουν χαθεί, αρκεί να το πιστέψουν άπαντες και να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και ακολούθως να τα δώσουν όλα στην τελική ευθεία με στόχο την ανατροπή των δεδομένων.

Ο Φραν Σολ ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες υπολογίζεται για το αυριανό ματς και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της επόμενης (7ης) αγωνιστικής των πλέι-οφ απέναντι στον Άρη, ενώ στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε ο Ισραηλινός τεχνικός πριν τον αυριανό αγώνα, απέφυγε να απαντήσει αν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα...

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», η Πάφος δεν έχει πλέον ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο, όμως είναι ολοζώντανη στη μάχη για τη 2η και 3η θέση που εξασφαλίζουν 100% ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το αυριανό παιχνίδι είναι κρισιμο για την ομάδα του Καρσέδο, αφού αν κερδίσει την ΑΕΚ, μειώνει στους δύο τη μεταξύ τους διαφορά, ενώ αν χάσει, το -5 θα γίνει -8 και ουσιαστικά θα αποχαιρετήσει τη 2η θέση, ενώ θα μειωθούν και οι πιθανότητες της για την 3η, ειδικά αν υπάρξει νικητής στον αγώνα Ομόνοια-Άρης.

Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του για να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια και κατέστρωσε πλάνο... «απόδρασης» από την «Αρένα», γνωρίζοντας πολύ καλά πως ένα διπλό στο αυριανό παιχνίδι, θα αποτελέσει και την καλύτερη ψυχολογική «ένεση» για την ομάδα του για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου της 10ης Απριλίου κόντρα στον Απόλλωνα.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Ικόκο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή στην αποστολή του Τουμάσι, που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα.

Στη διάθεση του Καρσέδο είναι κανονικά ο Ναμ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο χέρι.

19:30 ΑΕΚ – Πάφος FC
Στάδιο: AEK ARENA
Διαιτητής: Bertolio Nogueira Miguel
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Zufferli Luca
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»-ThemaSports
08/07 @ 13:53

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π. για το «καυτό» θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο-ThemaSports
08/07 @ 12:08

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο

Φημολογείται ότι η περίπτωση του Τσίκο που έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και είναι... άφαντος, εξετάζεται από άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα.

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»-ThemaSports
08/07 @ 11:12

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «azerisport.com», ο 30χρονος Αλβανός με ιταλικό διαβατήριο επιτελικός μέσος, Βαλόν Αχμέτι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ Σολίγκορσκ, συμφώνησε προφορικά με την ομάδα Σαμπαϊλ του Αζερμπαϊτζάν, όμως λίγο πριν αναχωρήσει για το Μπακού, άλλαξε γνώμη!

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ