Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Πάμπλο Ματσίν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρχικά στη Ctytavision:

«Δεν είναι εύκολο για εμάς να ερχόμαστε να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε η ομάδα που θέλουν να κερδίζουν οι υπόλοιπες σε αυτό το γκρουπ, όμως δεν μπορούμε να ερχόμαστε απροετοίμαστοι. Είμαστε ο Απόλλωνας και πρέπει να παίζουμε για την ομάδα μας και για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος, αφού πετύχαμε δύο γκολ και κρατήσαμε το μηδέν στην εστία μας».

Για τους τραυματίες ενόψει του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντιμετωπίζουμε όποια κατάσταση προκύψει. Το πλάνο ήταν να διαμοιράσουμε το χρόνο μεταξύ των παικτών. Βαλμπουενά και Σαγκάλ θα έπαιζαν τα πρώτα 45 λεπτά και μετά να γίνουν αλλαγές. Για το ματς της Τετάρτης έχουμε τις δυνατότητες και τις πιθανότητες μαζί με τον κόσμο μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου:

«Νικήσαμε αν και η Νέα Σαλαμίνα μας έβαλε δύσκολα. Έπαιξε ένα δυνατό και έντονο παιχνίδι. Οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι και δεν ήταν εύκολο να πάρουν αυτή τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που πήραμε βοήθεια και από τον πάγκο. Θα προετοιμαστούμε τις επόμενες μέρες για το ματς της χρονιάς και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Για το αν υπάρχει ένδειξη για τους τραυματίες (σ.σ. Βαλμπουενά, Κοστάκε, Ντανίλο): «Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να έχουμε κάποια εκτίμηση, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Είναι αυτό το ρίσκο που παίρνουμε όταν υπάρχουν τόσα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Κάθε τρεις μέρες έχουμε και ένα παιχνίδι, κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούν οι αρμόδιοι. Αν θέλουμε να βλέπουμε θέαμα, θα πρέπει να αφήνουμε και τους παίκτες να ξεκουράζονται. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα παίξουμε στα ίσα την Πάφο και έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε».

Για το ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Βαλμπουενά στο προηγούμενο ματς κυπέλλου και σήμερα προέκυψε ο τραυματισμός του: «Καταλαβαίνω πλήρως την κριτική που κάνει ο κόσμος, ξέρω ότι υπάρχει πάθος γι' αυτήν την ομάδα. Όπως λέμε και στη χώρα μου, στο ποδόσφαιρο και την ιατρική πάντα κάποιος έχει άποψη. Αναγνωρίζω ότι είμαι υπεύθυνος. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για να κερδίζει τα παιχνίδια και να χρησιμοποιεί ανάλογα τους παίκτες του».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου-ThemaSports
04/07 @ 13:28

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου

Ο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του ότι το επετειακό και συλλεκτικό τεύχος (157) του επίσημου περιοδικού «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (04/07) online και δωρεάν...

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»-ThemaSports
04/07 @ 13:15

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω του επετειακού τεύχους του περιοδικού των «κυανολεύκων» για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal-ThemaSports
04/07 @ 10:28

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal

Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Jaromír Zmrhal

Ο μαθημένος στους τίτλους Ζμρχάλ και η «εξαίρεση» του Γκούλα… -ThemaSports
04/07 @ 08:29

Ο μαθημένος στους τίτλους Ζμρχάλ και η «εξαίρεση» του Γκούλα…

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, ότι ο 30χρονος Τσέχος διεθνής Γιάρομιρ Ζμρχάλ (δύσκολο στην προφορά το επώνυμο του) αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Απόλλωνα Άντριαν Γκούλα.

Φέρνει Κύπρο Τσέχο μέσο ο Απόλλωνας!-ThemaSports
03/07 @ 18:57

Φέρνει Κύπρο Τσέχο μέσο ο Απόλλωνας!

Τον Τσέχο μέσο Jaromír Zmrhal θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Απόλλωνας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ