Από τότε που διαδέχθηκε ο Γιάννης Οκκάς, τον Γκαγιέγο, δικαιολογημένα γίνεται πολλής λόγος για το ότι, λαμβάνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Κύπριοι παίχτες. Δόθηκε μεγάλη προβολή, στο ότι πρωταγωνίστησαν και οι Κύπριοι παίχτες, στο "διπλό" επί του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν μιλάμε ωστόσο για «πιτσιρικαρία». Ο μόνος που παίρνει χρόνο από τους πιο μικρούς είναι ο Δημητριανός Τζουλίου, ο οποίος είναι μέλος της επαγγελματικής ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν ανέβει από την Κ-19, άλλα δυο παιδιά οι Ευαγόρας Χαραλάμπους (σέντερ φορ) κα Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (κεντρικός χαφ).

Ενδεχομένως ο Γιάννης Οκκάς, να «φωνάξει» κι αυτά τα δυο παιδιά, να μπουν μέσα να γράψουν χρόνο συμμετοχές, στα εναπομείναντα τρία ματς. Στο επιτελείο συνεργατών του, είναι ο Αντρέας Δαρείος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Κ-19. 

Γνωρίζει πολύ καλά ο εν λόγω στενός του συνεργάτης, τις δυνατότητες και τα αγωνιστικά προσόντα αυτών των παιδιών. 

Την επόμενη αγωνιστική η Κυρία, θα παίξει με την Πάφο εκτός έδρας.

Π.Χ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν τα βάφουν μαύρα για Γιούρσεβιτς, αλλά… -ThemaSports
30/06 @ 08:45

Δεν τα βάφουν μαύρα για Γιούρσεβιτς, αλλά…

Πάει να συναντήσει τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς στην Παρτίζαν, ο Γιούρσεβιτς, έγραψαν χθες οι συμπατριώτες του. Το έχουν μάλιστα σίγουρο, ότι ο Σλοβένος αριστερός μπακ θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του Βελιγραδίου…

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ThemaSports
29/06 @ 21:05

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλύτερα από όλους ποια είναι τα... κενά στο ρόστερ της Ομόνοιας, γι αυτό και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ThemaSports
29/06 @ 20:08

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Κυριαρχικό ποδόσφαιρο θέλει να παρουσιάσει στον Απόλλωνα ο Αντριάν Γκούλα.

ΤΑΒΑΝΙ-ThemaSports
29/06 @ 21:54

ΤΑΒΑΝΙ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έστειλε το μήνυμα ότι το ταβάνι των γαλαζοκίτρινων δεν είναι το Κόνφερενς Λιγκ και ο Νταβίντ Γκαγέγο καλείται να οδηγήσει τους πρωταθλητές σε μεγάλες προκρίσεις στο δρόμο για τους ομίλους.

ΑΘΛΟΣ-ThemaSports
29/06 @ 18:51

ΑΘΛΟΣ

Ο Γιάννος Οκκάς και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής ξεχωρίζει για την ανταγωνιστικότητα του γι αυτό και το μειωμένο μπάτζετ αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Τον ψάχνουν… -ThemaSports
27/06 @ 13:05

Τον ψάχνουν…

Δεν βγήκε ούτε σήμερα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ο εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Φανούρης Κωνσταντίνου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ