Για την απόκτηση του Λιβάκοβιτς φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η τουρκική Sabah, στην οποία επισημαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στη Φενέρμπαχτσέ αλλά και την έχουν ενημερώσει ότι θα καταθέσουν και σύντομα επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, η Φενέρμπαχτσέ φέρεται ότι δεν έχει πρόθεση να κρατήσει τον Κροάτη τερματοφύλακα και μετά το καλοκαίρι κάτι που έγινε γνωστό και στην ελληνική ομάδα. Αυτή ήδη προσέγγισε την τουρκική και ενημέρωσε ότι θα ετοιμάσει και πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Φυσικά και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε και ποια είναι τα δεδομένα στη θέση αυτή για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Πασχαλάκη, την στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ επιλέγει τον Τζολάκη στα περισσότερα παιχνίδια δείχνοντας ξεκάθαρα την εκτίμησή του σε αυτόν.

Και όλα αυτά με τον νεαρό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, με μία από τις καλύτερες στιγμές του να είναι στο παιχνίδι της Τουρκίας με την Φενέρμπαχτσέ.

Sport-fm.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»-ThemaSports
16/05 @ 14:31

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»

Ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, και πως το τέλος της συνεργασίας τους πλησιάζει!

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!-ThemaSports
16/05 @ 13:26

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του UEFA Conference League και μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ (15/05, 2-0) «ξεκόλλησε» από την τέταρτη θέση της Stoiximan Super League! Για την αγωνιστική ανάκαμψη των «ερυθρολεύκων» τον βασικότερο ρόλο προφανώς και έπαιξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και οι προσθήκες έναν μήνα πριν έρθει!

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!-ThemaSports
16/05 @ 11:02

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει όπως όλα δείχνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή, για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον τίτλο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε την πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League - Τι είπε για το Final-4 της Ευρωλίγκας!-ThemaSports
16/05 @ 10:48

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε την πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League - Τι είπε για το Final-4 της Ευρωλίγκας!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις για τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου: Πιτσιρικάς τρελάθηκε και έβαλε τα κλάματα όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 08:29

Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου: Πιτσιρικάς τρελάθηκε και έβαλε τα κλάματα όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν χάλασε χατίρι σε έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού, χαρίζοντάς του τη φανέλα του, με τον πιτσιρικά να λάμπει από ευτυχία και χαρά εν μέσω δακρύων!

Παναθηναϊκός... αγνοείται, ζητείται επειγόντως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ποδοσφαιρική ενσυναίσθηση!-ThemaSports
16/05 @ 08:17

Παναθηναϊκός... αγνοείται, ζητείται επειγόντως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ποδοσφαιρική ενσυναίσθηση!

Το... τρεις εξαμαρτείν του αποκαρδιωτικού Παναθηναϊκού που, ακόμα και έτσι, πρέπει να βρει τον τρόπο να… σώσει ό,τι σώζεται πλέον, για να μην καταστραφούν τα πάντα στο τέλος!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ