Ο Ντανιέλ Ποντένσε διανύει την καλύτερη σεζόν σκοραρίσματος της καριέρας του, φτάνοντας τα 14 γκολ, δηλαδή ένα περισσότερο από… την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό! Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο το «πόσα γκολ έβαλε», αλλά και το «πόσο χρόνο χρειάστηκε»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί το γκολ του Ποντένσε απέναντι στην Λαμία (28/4, 4-1) να μην έκρινε κάτι, ωστόσο, χάρις αυτό, κατάφερε να ξεπεράσει την πρώτη του θητεία σε θέμα σκοραρίσματος με τους «ερυθρόλευκους»!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε σκοράρει 13 γκολ σε 68 εμφανίσεις στο πρώτο πέρασμα του από τον Πειραιά. Το καλοκαίρι, ο βραχύσωμος επιθετικός γύρισε και πάλι στον Ολυμπιακό, μετά το πέρασμα του από την Γουλβς και την Premier League.

Στο ματς απέναντι στην Λαμία στο Γ. Καραϊσκάκης (28/4, 4-1) ο Ποντένσε σκόραρε και έφτασε τα 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον… εαυτό του και την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως έφτασε στον αριθμό 14, έχοντας αγωνιστεί 27 λιγότερες φορές σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του με τα «ερυθρόλευκα»!

Πλέον, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του Πορτογάλου στην Ελλάδα, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Γουλβς.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Η υψωμένη γροθιά του Τάισον και ο τρελός πανηγυρισμός του Ζίβκοβιτς στο πάρτι τίτλου στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 20:12

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Η υψωμένη γροθιά του Τάισον και ο τρελός πανηγυρισμός του Ζίβκοβιτς στο πάρτι τίτλου στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρακάμερα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 4-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό τα έχει όλα. Την υψωμένη γροθιά του Τάισον, τον τρελό πανηγυρισμό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και φυσικά την αποθέωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ο Παναθηναϊκός Β (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
16/05 @ 19:25

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική ο Παναθηναϊκός Β (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έσπρωξε στον... γκρεμό τον Παναθηναϊκό Β η Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας. Νίκη του υποβιβασμένου Ολυμπιακού Β επί του Γιούχτα με 3-1. Ισόπαλη με τη Νίκη Βόλου η ΑΕΚ Β.

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»-ThemaSports
16/05 @ 14:31

«Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Τερίμ, η αποχώρηση είναι πολύ κοντά!»

Ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου αναφέρει πως υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ, και πως το τέλος της συνεργασίας τους πλησιάζει!

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!-ThemaSports
16/05 @ 13:26

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του UEFA Conference League και μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ (15/05, 2-0) «ξεκόλλησε» από την τέταρτη θέση της Stoiximan Super League! Για την αγωνιστική ανάκαμψη των «ερυθρολεύκων» τον βασικότερο ρόλο προφανώς και έπαιξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και οι προσθήκες έναν μήνα πριν έρθει!

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!-ThemaSports
16/05 @ 11:02

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει όπως όλα δείχνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή, για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον τίτλο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε την πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League - Τι είπε για το Final-4 της Ευρωλίγκας!-ThemaSports
16/05 @ 10:48

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε την πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League - Τι είπε για το Final-4 της Ευρωλίγκας!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις για τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ