Η Τσέλσι πέρασε από την έδρα της Μπράιτον, επικρατώντας 2-1 και αγκαλιάζει την 6η θέση, με τη Γιουνάιτεντ να λυγίζει 3-2 τη Νιούκαστλ, αλλά αμφότερες να ελπίζουν για Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επτάψυχη Τσέλσι και αγκαλιά με την Ευρώπη!

Οι Λονδρέζοι πέρασαν από το «Άπεξ», επικρατώντας 2-1 της Μπράιτον και είναι πλέον ένα βήμα από την εξασφάλιση της 6ης θέσης. Τους αρκεί απλά μια νίκη πλέον την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ!

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες τους ωστόσο να μην τις εκμεταλλεύονται.

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν πιο ουσιαστικοί και στο 34ο λεπτό ο Πάλμερ άνοιξε το σκορ. Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος, με την Μπράιτον να το παλεύει με κάποιες φάσεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.

Η Τσέλσι την… τιμώρησε για αυτό και στο 64’ ο Ενκουκού έγραψε το 2-0. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, αλλά στο έξτρα δεκάλεπτο των καθυστερήσεων και με την ομάδα του Ποτσετίνο να παίζει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζέιμς, η Μπράιτον μείωσε με τον Γουέλμπεκ αλλά αυτό δεν έφτανε! Κάπως έτσι οι «μπλε» ανέβηκαν στην 6η θέση, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 48 βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη... ξύπνησε μετά από τρεις αγωνιστικές και συνεχίζει να βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 3-2 της Νιούκαστλ που παραμένει 7η. Ο Μαϊνού στο 31’ άνοιξε το σκορ, με τη Νιούκαστλ να ισοφαρίζει στο 49ο λεπτό με τον Γκόρντον.

Ωστόσο, ο Ντιαλό στο 57’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους» για το 2-1, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να πιέζουν για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να χτυπήσουν για τρίτη φορά, με τον Χόιλουντ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Και ενώ όλα έδειχναν πως θα ήταν ένα ήσυχο βράδυ για τους γηπεδούχους, ήρθε το γκολ του Χαλ στις καθυστερήσεις να προσθέσει άγχος. Ωστόσο, το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα μέσα σε… ανακούφιση για την ομάδα του Τεν Χαχ.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»-ThemaSports
04/07 @ 12:13

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
04/07 @ 12:00

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!-ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!

Βάσισε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε «δεξί» χέρι του Βινσέντ Κομπανί, βίωσε άνοδο και υποβιβασμό στην Premier League, προβλεπόταν να βρίσκεται στην Championship τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Μπρέντις μοιάζει να… κατέστρεψε όσα «έχτιζε» τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για στοιχηματισμό, που σχετίζεται με και με ένα βράδυ στην… Ουκρανία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ