Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον προγραμματισμό: «Κοιτάξτε, βρισκόμαστε σε περίοδο προγραμματισμού, απόλυτα φυσιολογικό το αδιάκοπο τρέξιμο και είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε πολλά μπράβο στην επιτροπή προγραμματισμού του σωματείου που κάνει εξαιρετική δουλεια. Είμαστε νέο Δ.Σ. και οι άνθρωποι εκεί ξοδεύουν ώρες από τον ελεύθερο τους χρόνο για να δώσουμε στο τέλος της ημέρας αυτό που θέλει ο κόσμος, μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για την αποχώρηση του Γαρπόζη: «Τον ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γαρπόζη διότι πρόσφερε σε μια δύσκολη περίοδο, όλοι γνωρίζουμε πως δεν πήγε καθόλου καλά η περσινή σεζόν και πλέον και δεν χρειάζεται να συζητάμε περαιτέρω για το θέμα αυτό».

Για τον νέο προπονητή: «Υπάρχει ένα short list με προπονητές από τη ξένη αγορά, να κλείσει το ζήτημα αυτό και να πάμε στο θέμα στελέχωσης του ρόστερ. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρεις από τη μια στιγμή στην άλλη πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Θα πρέπει να είναι φιλόδοξος ο νέος προπονητής και να ακολουθήσει την όλη φιλοσοφία της διοίκησης. Ο κ. Γιάννου έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, αντιλήφθηκε το πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια και αναλαμβάνει κι αυτός να μεταφέρει τη φιλοσοφία για το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών: «Είναι μια απλή διαδικασία επειδή πολλών παικτών ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους. Όσον αφορά στις προσθήκες πρέπει να κλείσει το θέμα προπονητή για να μπορούσε να προχωρήσουμε με τη στελέχωση του ρόστερ διότι αποδεσμεύεται ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών και θα είναι πολλοί οι νέοι που θα έρθουν».

«Είμαστε σε καθημερινές συνεχείς διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστές και όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα τις ανακοινώσουμε προς τον κόσμο. Όταν προκύψει κατάληξη στα θέματα με τις αποχωρήσεις θα το ανακοινώνουμε», πρόσθεσε.

Για το όνομα του Μάμα που διέρρευσε πως ενδιαφέρει: «Για όλοι οι καλοί παίκτες μας ενδιαφέρουν όπως ισχύει και σε άλλες ομάδες, αλλά από το ενδιαφέρον μέχρι την επίτευξη μιας συμφωνίας, είναι μακρύς ο δρόμος και παίζουν πολλοί παράμετροι ρόλο. Συνδέεται με την παρουσία του κυρίου Γιάννου ως τεχνικός διευθυντής και είναι φυσιολογικό. Δεν σημαίνει πως η μισή ομάδα της ΑΕΚ θα έρθει στην ΑΕΛ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου. Είναι κρίμα να μπαίνουμε σε διαδικασία ονοματολογίας. Υπάρχει πλέον ο τεχνικός διευθυντής και πρώτιστος στόχος είναι να κλείσει το θέμα προπονητή. Είναι λίγο άτοπο χωρίς προπονητή να κλείνουν ζητήματα που αφορούν σε νέους παίκτες».

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!-ThemaSports
04/07 @ 14:31

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του 37χρονου Βορειομακεδόνα επιθετικού, Ιβάν Τρισκόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΛ!

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα-ThemaSports
04/07 @ 14:10

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βίκτορ Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ.

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη! -ThemaSports
04/07 @ 12:07

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης των καρτών διαρκείας, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, ανακοίνωσε τις μετεγγραφές του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μπράγκα και του πολύπειρου επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι…

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!-ThemaSports
04/07 @ 11:00

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!

Η ΑΕΛ κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράγκα και Τρισκόφσκι, ενώ ανανέωσε ο Ανδρέας Μακρής.

Πλησιάζει του Μπράγκα....-ThemaSports
04/07 @ 10:10

Πλησιάζει του Μπράγκα....

Η ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βίκτορ Μπράγκα...

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 10:55

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και της χορηγού εταιρείας των διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ