Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε πως έκαναν πρόταση στον Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά απάντησε αρνητικά...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το κεφάλαιο «νέος προπονητής»: «Πρώτα απ' όλα να συγχαρούμε τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσον αφορά στο κεφάλαιο προπονητή, ναι, είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Κόουλμαν και θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες, θα έχουμε είτε θετική είτε αρνητική κατάληξη. Είναι μία περίπτωση την οποία δουλεύουμε εδώ και αρκετές μέρες, είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει μετά και την αποχώρηση του κ. Γαρπόζη. Ήταν από τις πρώτες μας επιλογές ο κ. Κόουλμαν. Είχε γίνει και μία συζήτηση με τον κ. Ντούσαν Κέρκεζ για να επέστρεφε στην ΑΕΛ, όμως λάβαμε αρνητική απάντηση».

Για την αποχώρηση Τζάλμα: «Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Έγιναν και αρκετές προτάσεις, όμως ήθελε να αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό. Είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία μας και έτσι έφυγε ο ποδοσφαιριστής».

Για άλλες αποχωρήσεις: «Αποχώρησαν επτά. Όσον αφορά με Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, ολοκληρώνεται η συμφωνία μαζί τους. Ήταν δεδομένο ότι μετά από την καταστροφική χρονιά θα υπήρχαν μεγάλες αλλαγές. Θα πρέπει να φτιάξουμε σχεδόν από την αρχή ένα ρόστερ. Τεχνικός διευθυντής και προπονητής θα δουλέψουν για να φτιάξουν μια νέα ομάδα».

Για τον Χριστόφορο Φραντζή: «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει μέσω επίσημης πρότασης. Προς το παρόν όμως, δεν έχουμε κάτι επίσημο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για τους Κύπριους: «Είναι ένα στοίχημα της έλευσης του κ. Γιάννου. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε καλούς κύπριους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να ενισχύσουμε αυτό το στοιχείο. Μάμας και Αντωνίου που ακούστηκαν είναι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες ομάδες».

Για το θέμα επενδυτή: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, είτε επίσημο είτε ανεπίσημο. Όποιος θέλει να επενδύσει στην ΑΕΛ, θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο».

Για το πως λειτουργεί η διοίκηση στο οικονομικό θέμα: «Υπάρχουν συγκεκριμένες επιτροπές που λειτουργούν για το σωματείο στο θέμα το οικονομικό. Είναι καλά δομημένα τμήματα και καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε πράγματα όπως το μάρκετινγκ, αλλά και το στάδιο «Αλφαμέγα».

Για το προπονητικό κέντρο: «Είμαστε στη διαδικασία εξασφάλισης αδειών, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Θα επιδιορθωθούν πάρα πολλά πράγματα και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να βρούν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να δουλεύουν όπως θέλουν».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να μείνει δίπλα μας και να στηρίξει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να απολαμβάνουμε όλοι την ΑΕΛ στο γήπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!-ThemaSports
04/07 @ 14:31

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του 37χρονου Βορειομακεδόνα επιθετικού, Ιβάν Τρισκόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΛ!

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα-ThemaSports
04/07 @ 14:10

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βίκτορ Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ.

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη! -ThemaSports
04/07 @ 12:07

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης των καρτών διαρκείας, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, ανακοίνωσε τις μετεγγραφές του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μπράγκα και του πολύπειρου επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι…

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!-ThemaSports
04/07 @ 11:00

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!

Η ΑΕΛ κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράγκα και Τρισκόφσκι, ενώ ανανέωσε ο Ανδρέας Μακρής.

Πλησιάζει του Μπράγκα....-ThemaSports
04/07 @ 10:10

Πλησιάζει του Μπράγκα....

Η ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βίκτορ Μπράγκα...

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 10:55

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και της χορηγού εταιρείας των διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ