Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τον Κόλμαν και πως κατάληξε σε αυτόν η ΑΕΛ: «Ήταν πολύ δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με τον κ. Κόλμαν, είναι ένας έμπειρος προπονητής και μία προσωπικότητα στην οποία επενδύουμε σαν διοικητικό συμβούλιο. Πιστεύουμε ότι μαζί με τον τεχνικό μας διευθυντή θα φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Για τα μηνύματα από τον κόσμο για τον νέο προπονητή: «Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν ένα προπονητή με εμπειρία και προσωπικότητα. Ψάχνοντας περισσότερο τον κ. Κόλμαν, είδαμε ότι είναι ένας άνθρωπος που φτιάχνει ομάδες. Ήταν κάποια δεδομένα που μας έκαναν να πιέσουμε καταστάσεις και να φτάσουμε σε συμφωνία μαζί τους. Είναι προπονητής που οδήγησε την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro, στην Πρέμιερ Λιγκ τη Φούλαμ, αλλά πέρασε και από την Ελλάδα με τον Ατρόμητο. Ήταν η καλύτερη επιλογή που είχαμε ενώπιων μας. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και θα γίνει η παρουσίαση του. Είμαστε σε εγρήγορση σε πολλά θέματα, ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας και να μας έχει εμπιστοσύνη».

Για το τεχνικό τιμ: «Όσον αφορά τον βοηθό προπονητή, έχουμε καταλήξει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Κορακάκη, είναι γνώριμος του προπονητή, πέρασαν μαζί στον Ατρόμητο. Όσον αφορά το υπόλοιπο τιμ, θα αποφασίσει ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή».

Για τις πολλές αποχωρήσεις: «Γνωρίζει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής ότι θα χτιστεί μία νέα ομάδα και εναπόκειται σε αυτούς να στελεχώσουν την ομάδα με το καλύτερο υλικό που μπορούν».

Για το αν αποχωρούν οι Φιλίποβιτς, Κα και Ντέγοεστ: «Είναι στη λίστα που γίνονται συζητήσεις μαζί τους για να αποχωρήσουν».

Για τον Λέζιακς: «Δεν έχουμε οτιδήποτε για τον Λέζιακς, αλλά όταν έχουμε κάτι για οποιονδήποτε, θα το εξετάσει ο Κόλμαν με τον τεχνικό μας διευθυντή. Έχει μία λίστα ο κ. Γιάννου με ποδοσφαιριστές που έχει ως στόχους, αλλά θα τα δούνε μαζί αργότερα. Ο προπονητής μας υπέγραψε το Σαββατοκύριακο και θα υπάρξουν έντονες διεργασίες».

Για τους Κύπριους παίκτες: «Θα είναι στην ομάδα, στόχος μας είναι να εμβολιάσουμε την ομάδα με Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!-ThemaSports
04/07 @ 14:31

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του 37χρονου Βορειομακεδόνα επιθετικού, Ιβάν Τρισκόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΛ!

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα-ThemaSports
04/07 @ 14:10

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βίκτορ Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ.

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη! -ThemaSports
04/07 @ 12:07

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης των καρτών διαρκείας, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, ανακοίνωσε τις μετεγγραφές του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μπράγκα και του πολύπειρου επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι…

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!-ThemaSports
04/07 @ 11:00

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!

Η ΑΕΛ κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράγκα και Τρισκόφσκι, ενώ ανανέωσε ο Ανδρέας Μακρής.

Πλησιάζει του Μπράγκα....-ThemaSports
04/07 @ 10:10

Πλησιάζει του Μπράγκα....

Η ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βίκτορ Μπράγκα...

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 10:55

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και της χορηγού εταιρείας των διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ