Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσα δήλωσε:

Για το πλάνο που υπάρχει: «Δεν γυρίζουν όλα γύρω από το χρήμα. Όταν έχει ένα πλάνο και σωστό όραμα, θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει η ΑΕΛ να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπούμε σε αχρείαστες υπερβάσεις. Να πάμε μέχρι εκεί που φθάνει το χέρι μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι είναι γνωστοί. Η είσοδος στην πρώτη εξάδα και ότι καταφέρουμε στο Κύπελλο. Σίγουρα δεν γίνονται θαύματα. Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς προς τον κόσμο. Έχουμε θέσει ως στόχο την αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μετακομίσαμε σε νέα γραφεί και έχουν προσληφθεί επαγγελματίες σε κάθε πόστο. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα το χαίρεται ο κόσμος».

Για τον νέο προπονητή και τις μεταγραφές: «Ο εν λόγω προπονητής πληροί όλο το πακέτο που ψάχναμε. Είναι έμπειρος και είναι μια προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Ευελπιστούμε πως θα γίνουν οι πιο σωστές ποιοτικές κινήσεις για να στελεχωθεί όπως πρέπει το ρόστερ. Να μην ξεχνάμε πως έρχεται ένας προπονητής χωρίς τον βασικό κορμό μιας ομάδας. Θα γίνουν πολλές μεταγραφές».

 

Για τη μεταγραφή του Ζαχαρίου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συμφωνήσαμε με ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που έχει προσληφθεί ο κ. Γιάννου, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει συνδεθεί το Κυπριακό στοιχείο μαζί του».

Πότε αναμένεται η κάθοδος του Κρις Κοούλμαν στην Κύπρο: «Ο προπονητής αναμένεται να έρθει την άλλη βδομάδα. Θα γίνει σχετική παρουσίαση».

Αν η νυν διοίκηση βρήκε οικονομικές εκκρεμότητες όταν ανέλαβε: «Φυσικά και βρήκε οικονομικές εκκρεμότητές όμως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τα λάθη τους παρελθόντος. Οποιαδήποτε διοίκηση αποχωρήσει, σίγουρα κάτι αφήνει στην επόμενη που έρχεται. Εμείς θέλουμε οι επόμενοι να αναλάβουν μέσα από μια ομαλή διαδικασία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!-ThemaSports
04/07 @ 14:31

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του 37χρονου Βορειομακεδόνα επιθετικού, Ιβάν Τρισκόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΛ!

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα-ThemaSports
04/07 @ 14:10

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βίκτορ Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ.

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη! -ThemaSports
04/07 @ 12:07

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης των καρτών διαρκείας, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, ανακοίνωσε τις μετεγγραφές του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μπράγκα και του πολύπειρου επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι…

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!-ThemaSports
04/07 @ 11:00

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!

Η ΑΕΛ κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράγκα και Τρισκόφσκι, ενώ ανανέωσε ο Ανδρέας Μακρής.

Πλησιάζει του Μπράγκα....-ThemaSports
04/07 @ 10:10

Πλησιάζει του Μπράγκα....

Η ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βίκτορ Μπράγκα...

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 10:55

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και της χορηγού εταιρείας των διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ