Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Γενικότερα σε αυτά τα χρόνια που μείναμε μακριά από τους τίτλους, είχαμε ένα φαινόμενο που θα μείνει στην ιστορία. Αναφέρομαι στην παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Πριν δύο χρόνια είμασταν κοντά στο να καταρρίψουμε το ρεκόρ προσέλευσης. Φέτος το καταρρίψαμε και κρατούσε για αρκετά χρόνια. Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ για να δούμε αν καταρρίφθηκε το παγκύπριο ρεκόρ».

Για τη σημαντικότητα των διαρκείας τη δεδομένη χρονική περίοδο: «Ο πρώτος λόγος αφορά την ανταπόκριση του κόσμου. Λαμβάναμε μηνύματα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για το πότε θα βγουν τα εισιτήρια. Ο δεύτερος λόγος αφορά την οικονομική συνεισφορά. Είναι πάρα πολύ σημαντική σε ένα χρονικό διάστημα που δεν υπάρχουν άλλα εισοδήματα στην ομάδα. Χρειάζονται τα ταμεία να έχουν ροή. Είναι μεταγραφική περίοδος και υπάρχουν έξοδα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως όποιος αποκτάει ένα εισιτήριο διαρκείας δεν αποκτάει απλά μια κάρτα. Είναι μια δήλωση αφοσίωσης και στήριξης. Όλη αυτή η προσπάθεια που θα ξεκινήσει, είναι μια συλλογική προσπάθεια».

Για την στελέχωση του ρόστερ: «Υπάρχει μια γενικότερη φιλοσοφία σε σχέση με τη στελέχωση της ομάδας. Διατηρούμε ένα βασικό κορμό και δεν προχωρούμε σε μεγάλο αριθμό προσθηκών στο ρόστερ. Αυτή η φιλοσοφία έφερε αποτελέσματα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που παρέμεινε συνεπής την τελευταία τριετία και διεκδίκησε πρωτάθλημα. Την επόμενη μέρα που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, προχωρήσαμε σε αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων. Χρειαζόμαστε ετοιμότητα για την Ευρώπη, σε σχέση με τον πρώτο μας στόχο που είναι η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την απόκτηση του Τεχέρα: «Ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ανόρθωσης. Το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο κ. Γκαγιέγο και ήταν μια εισήγηση του και τον προσθέσαμε στο ρόστερ μας. Υπάρχουν συζητήσεις, κυρίως με τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο προπονητής. Μιλάμε με επιθετικό, αριστερό μπακ και επιτελικό μέσο. Δεν έχουμε αποστείλει συμβόλαια, αλλά είμαστε σε συζητήσεις. Αναμένουμε τις εξελίξεις».

Για το θέμα με Ντάλσιο: «Ο πρόεδρος τοποθετήθηκε αρκετές φορές. Ήταν ξεκάθαρος για όλες τις λεπτομέρειες. Ο Ντάλσιο γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φθάσει η προσφορά του ΑΠΟΕΛ. Έχουμε κι άλλα παιδιά που αγωνίζονται στην εν λόγω θέση. Για εμάς αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητα. Αν έχει κλείσει το κεφάλαιο Ντάλσιο, εξαρτάται από τον ίδιο».

Για τον Βιγιαφάνες: «Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης. Εξετάζονται περιπτώσεις παικτών και αν προκύψει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Για τον Κβιλιτάια: «Δεν γνωρίζω που θα συνεχίσει την καριέρα του. Καταθέσαμε πρόταση προς τον Κβιλιτάια, καθώς θέλαμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας. Αν έχει επιλέξει να πάει σε άλλη ομάδα, του ευχόμαστε το καλύτερο. Εμείς θα σκεφτούμε το καλό του ΑΠΟΕΛ».

Για τους Κύπριους παίκτες: «Αυτή την στιγμή, οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ είναι αρκετοί. Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες και είναι στο χέρι μας να το αξιοποιήσουμε».

Για την προετοιμασία: «Όλοι οι παίκτες ενημερώθηκαν να επιστρέψουν μέχρι και τις 16 του Ιούνη. Υπολογίζουμε πως στις πρώτες μέρες του Ιούλη θα αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Υπάρχουν δύο πιθανοί προορισμοί, Βουλγαρία και Σερβία. Πιθανόν να προχωρήσουμε με Σερβία. Δεν είναι σίγουρο κάτι ακόμα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

Τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ-ThemaSports
04/07 @ 21:12

Τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του αποψινού φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νόβι Παζάρ.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ-ThemaSports
04/07 @ 20:10

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τη Νόβι Παζάρ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στη Σερβία.

Μαξ Μέγερ: Ηγέτης με τα όλα του...-ThemaSports
04/07 @ 23:00

Μαξ Μέγερ: Ηγέτης με τα όλα του...

Και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο 28χρονος Γερμανός επιτελικός μέσος, Μαξ Μέγερ. Ο Γερμανός έρχεται για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών.

Σκόραρε δις, αλλά έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νόβι Παζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 20:52

Σκόραρε δις, αλλά έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νόβι Παζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία απέναντι στη Νόβι Παζάρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με τη Νόβι Παζάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 18:05

Η αρχική ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με τη Νόβι Παζάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, για το αποψινό (19:00) φιλικό παιχνίδι στη Σερβία με αντίπαλο τη Νόβι Παζάρ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ