Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό: «Είναι μία περίοδος έντονων διεργασιών σε όλους τους τομείς, θυμίζω ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανακοινώσαμε 7 ανανεώσεις και ακολούθησαν και άλλες αυτές των Μαρκίνιος, Πολυκάρπου και Βρόντη. Θέλαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας, να προσθέσουμε νέους παίκτες που θα φέρουν φρεσκάδα και ποιότητα στην ομάδα. Παράλληλα προχωρήσαμε και στην απόκτηση του Σέρχιο Τεχέρα, ένας ποδοσφαιριστής που γνωριζούμε αρκετά και έδειξε πολλά πράγματα στην Ανόρθωση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής από τους αγαπημένους του νέου μας προπονητής και είναι ο λόγος που ήρθε γιατί ήταν καθαρή επιλογή του Γκαγιέγο τον ήθελε αρκετά. Προτεραιότητα μας είναι να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ, ένας επιθετικός μέσος και δύο στράικερ».

Για την πρόσληψη του Γκαγιέγο και το τεχνικό τιμ: «Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο και γνωρίζει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Τις τρεις φορές που αντιμετωπίσαμε την Ανόρθωση του Γκαγιέγο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Παρά το νεαρό της ηλικίας του σαν προπονητής έχει εμπειρία και σε Ευρώπη αλλά και γενικότερα. Όσον αφορά το τεχνικό τιμ, όταν μιλήσαμε μαζί με τον Γκαγιέγο, του είπαμε τα δεδομένα, ότι έχουμε προπονητή τερματοφυλάκων και είναι και ο Νούνο Μοράις, μας είπε ότι θα έρθει με τον βοηθό του τον Όσκαρ και θα έρθει και ένας γυμναστής που θέλει ο προπονητής. Θα έρθουν όλοι στην Κύπρο με την έναρξη της προετοιμασίας».

Για την προετοιμασία: «Όλοι οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν στην Κύπρο στις 16 Ιουνίου για να ξεκινήσουν οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Υπολογίζουμε ότι ή την τελευταία μέρα του Ιούνη ή την πρώτη μέρα Ιούλη θα φύγουμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τείνουμε να πάμε προς Σερβία, θα δώσουμε εκεί 4 φιλικά και θα έρθουμε γύρω στις 12-13 Ιουλίου, θα έχουμε την πρόβα μας εδώ στην Κύπρο πριν την Ευρώπη και μετά θα πάμε να αγωνιστούμε για τον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα».

Για το Σούπερ Καπ: «Είναι πάντα δύσκολο να προγραμματιστεί μέρα. Τώρα θα παίξουν δύο ομάδες που η Πάφος ακόμη δεν ξέρει σε ποιο προκριματικό θα ξεκινήσει. Θα πρέπει να περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα έχουμε τον ορισμό του».

Για τον Ντάλσιο αν έχει κλείσει οριστικά και το θέμα του Κβιλιτάια: «Ως ΑΠΟΕΛ είμαστε πολύ ξεκάθαροι όσο αφορά τις λεπτομέρειες στις δύο περιπτώσεις γιατί είναι δύο παιδιά που πρόσφεραν πολλά. Επειδή ως ΑΠΟΕΛ έχουμε εκτίμηση προχωρήσαμε σε πρόταση για να τους κρατήσουμε. Για τον Κβιλιτάια ξεπεράσαμε και την υπέρβαση, ήμασταν πολύ κοντά να κλείσουμε. Τελευταία μέρα όταν ετοιμάστηκαν τα συμβόλαια, η πλευρά του παίκτη μας μετέφερε ότι έχει μία πρόταση ενώπιων του που δεν μπορεί να την αρνηθεί, ο πρόεδρος τόνισε ότι δεν μπορούσε να κάνει άλλη πρόταση. Για τον Ντάλσιο κάναμε πρόταση από τον Γεννάρη με αυξημένες απολαβές γιατί το άξιζε με την προσφορά του. Ο ποδοσφαιριστής μας παρουσιάστηκε με απαιτήσεις εκτός ορίων, ανέβασε ο κ. Πετρίδης την πρόταση, δεν την αποδέχθηκε, υπάρχει μεγάλη διαφορά, μπορεί να παρουσιάστηκε να θέλει κάποια φάση να μείνει, όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν άλλαξαν. Ο Ντάλσιο για εμάς την συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, αποκτήσαμε παίκτη σε εκείνη τη θέση, έχουμε και άλλους παίκτες εκεί».

Για τον Βιγιαφάνες: «Κοιτάζει άλλες περιπτώσεις σε εκείνη τη θέση ο προπονητής μας, δεν είναι σε προτεραιότητα ο Βιγιαφάνες και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Μπεν: «Ο Μπεν έχει συμβόλαιο, έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες προπόνηση. Ο Μπεν θα είναι μαζί μας, θα λάβει μέρος στην προετοιμασία, θα αξιολογηθεί από τον προπονητή και θα δούμε. Δεν μπορούμε να πούμε το οτιδήποτε περισσότερο γιατί δεν μπορείς να είσαι απόλυτος για οποιονδήποτε. Εμείς έχουμε μία προτεραιότητα τώρα να έχουμε έτοιμη ομάδα που θα ανταποκριθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την ονοματολογία: «Από όσα ονόματα έχουν βγει, μηδέν είναι στόχος του ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχουν παίκτες που από αυτούς προτάθηκαν και μπορεί κάποιοι να έκαναν και κλικ στην ομάδα προγραμματισμού, ως εκεί. Σας λέω ξεκάθαρα πως οι ποδοσφαιριστές που είναι κοντά να κλείσουν δεν έχουν γραφτεί πουθενά».

Για το αν ενδιαφέρει η εγχώρια αγορά: «Γενικότερα το ρόστερ που χτίζεται στο ΑΠΟΕΛ είναι ένα ρόστερ με τη λογική πως θα έχουμε πάνω από 40 παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα πάρουμε παίκτες για κατάλογο Β’ ή Κύπριους. Εμείς θέλουμε κάποια παιδιά που έχουμε Κύπριους παρά να κάθονται στον πάγκο ή στην εξέδρα, θέλουμε να πάνε να πάρουν παιχνίδια. Όπως έγινε με τον Σταύρο Γαβριήλ».

Για τον Πηλέα, τον Γουήλερ και τον Θεοδώρου: «Για τον Πηλέα είναι ότι απάντησα και προηγουμένως. Τη δεδομένη στιγμή δεν συζητάμε μαζί του για να τον εντάξουμε. Όμως είναι το τι ισχύει τώρα, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Για τον Γουήλερ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Για τον Θεοδώρου και τα άλλα παιδιά που ήταν δανεικοί και διατηρούν συμβόλαιο θα έρθουν πίσω και θα αξιολογηθούν από τον προπονητή».

Για τον Ντβάλι και τον Μπέλετς: «Λαμβάνουν μέρος στο Γιούρο, τελειώνουν γύρω στις 25 και 26 του μήνα. Είναι ένα ειδικό πλάνο για αυτούς που θα γίνει για το πότε θα ολοκληρώσουν με τις εθνικές τους ομάδες, τι άδεια θα πάρουν και θα δούμε. Με τον Μπέλετς έγινε επέκταση συνεργασίας. Για τον Ντβάλι υπήρξε και τον Ιανουάριο κρούση, έμεινε στην ομάδα όπως ήθελε και αυτός. Είναι παίκτης που θέλουμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας και τα υπόλοιπα χρόνια. Οι παίκτες μας είναι σε άμεση επαφή με τη διοίκηση. Με τον Μαρκίνιος συζητούσαμε πριν εβδομάδες και έμεινε».

Για τον γυμναστή: «Ο γυμναστής που είμαστε κοντά δεν έχει δουλέψει ξανά στην Κύπρο».

Για τις ανακοινώσεις, πότε θα έχουμε; «Είναι μία απορία που την έχω και εγώ, ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

Τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ-ThemaSports
04/07 @ 21:12

Τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του αποψινού φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νόβι Παζάρ.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ-ThemaSports
04/07 @ 20:10

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τη Νόβι Παζάρ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στη Σερβία.

Μαξ Μέγερ: Ηγέτης με τα όλα του...-ThemaSports
04/07 @ 23:00

Μαξ Μέγερ: Ηγέτης με τα όλα του...

Και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο 28χρονος Γερμανός επιτελικός μέσος, Μαξ Μέγερ. Ο Γερμανός έρχεται για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών.

Σκόραρε δις, αλλά έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νόβι Παζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 20:52

Σκόραρε δις, αλλά έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νόβι Παζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία απέναντι στη Νόβι Παζάρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με τη Νόβι Παζάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 18:05

Η αρχική ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με τη Νόβι Παζάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, για το αποψινό (19:00) φιλικό παιχνίδι στη Σερβία με αντίπαλο τη Νόβι Παζάρ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ