O Kιλιάν Εμπαπέ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια μπαίνοντας στην εξίσωση μιας ομάδας γεμάτης με ταλέντο που θα σκορπά... τρόμο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

H μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» στο ευρωπαϊκό - και όχι μόνο - ποδόσφαιρο πήρε σάρκα και οστά, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Ο 25χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και Ισπανίας μετά από μια σπουδαία θητεία στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του Champions League με τη Βασίλισσα!

Με τον τρόπο αυτό οι «μερένχες» προσθέτουν στη φαρέτρα τους έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, αλλά και έναν... πονοκέφαλο στον Κάρλο Αντσελότι, καθώς η ενδεκάδα της Ρεάλ την επόμενης σεζόν φαντάζει τρομακτική!

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν ο Ιταλός τεχνικός πρόκειται να μπει σε ένα τρομερό δίλημμα για τους παίκτες τους οποίους ουσιαστικά θα «θυσιάσει» προκειμένου να βρει μια ενδεκάδα που να ανταποκρίνεται στα δικά του «θέλω».

Στην πρώτη εναλλακτική λοιπόν ο Κουρτουά θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Καρβαχάλ στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Ρίντιγκερ, Αλάμπα στο κέντρο αυτής. Στην αριστερή πτέρυγα, αν και εφόσον, ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αλφόνσο Ντέιβις από την Μπάγερν στη Ρεάλ, τότε ο Καναδός θα «παλέψει» με τον Φερλάν Μεντί. Στην πρώτη ενδεκάδα εκτός μένει ο Ορελιέν Τσουαμενί και έτσι τα δυο χαφ θα είναι ο Εντουαρντό Καμαβινγκά, με τον Φέντε Βαλβέρδε.

Μπροστά τους ως «δεκάρι» θα είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ενώ στην επιθετική τριάδα θα αγωνίζονται οι Βινίσιους, Ροντρίγκο και Εμπαπέ!

Το πλάνο της πρώτης, πιθανής ενδεκάδας:

Ρεάλ Μαδρίτης: Πώς θα είναι η ενδεκάδα της την επόμενη σεζόν με τον Εμπαπέ!

Σε ότι αφορά τη δεύτερη επιλογή του Αντσελότι, οι θέσεις κάτω από την εστία, αλλά και στην άμυνα παραμένουν οι ίδιες.

Μεταβολές όμως θα υπάρξουν στο κέντρο. Και αυτό γιατί εκεί, εκτός φαίνεται να μένει ο Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος αν δεν πωληθεί, θα μείνει στον πάγκο, με τον Τσουαμενί να τον αντικαθιστά. Έτσι ο Γάλλος θα πάει στο «6» ως καθαρός αμυντικός μέσος με τους Βαλβέρδε και Καμαβινγκά, εσωτερικούς.

Στην τριπλέτα της επίθεσης, ο Αντσελότι δεν αποκλείεται να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο σύστημα που χάρισε στην ομάδα το Champions League και το πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλαδή χωρίς «καθαρό» σέντερ φορ.

Έτσι ο Μπέλιγχαμ θα πάει στον άξονα ως «ψευτοεννιάρι» με τους Βινίσιους και Εμπαπέ να εναλλάσσονται στις πτέρυγες.

Το πλάνο της δεύτερης, πιθανής ενδεκάδας:

ssport-fm.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»-ThemaSports
04/07 @ 12:13

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
04/07 @ 12:00

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!-ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!

Βάσισε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε «δεξί» χέρι του Βινσέντ Κομπανί, βίωσε άνοδο και υποβιβασμό στην Premier League, προβλεπόταν να βρίσκεται στην Championship τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Μπρέντις μοιάζει να… κατέστρεψε όσα «έχτιζε» τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για στοιχηματισμό, που σχετίζεται με και με ένα βράδυ στην… Ουκρανία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ