Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη γενέθλια ημέρα της Ομόνοιας: «Χρόνια πολλά στην Ομόνοιά μας και να είναι πάντα αιώνια. Η ανάρτηση είναι σημαδιακή. Όλα αυτά τα χρωστάμε σε αυτούς που τόλμησαν το 1948, βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν την Ομόνοια για να είμαστε εμείς τώρα εδώ, περήφανοι. Εκείνο που αξίζει να δούμε είναι το δύσκολο περιβάλλον που οδήγησε στην ίδρυση, οι αθλητές που έστειλαν το τηλεγράφημα στον ΣΕΓΑΣ, οι πέντε παίκτες που μετά την τιμωρία τους με τρίμηνο αποκλεισμό, αρνήθηκαν αυτά που τους ζήτησαν να υπογράψουν και τέσσερις ημέρες μετά τα γεγονότα Μαΐου, δημιουργήθηκε η Ομόνοια και πάρθηκε η ιστορική απόφαση και μετά από 13 ημέρες, υπήρχε έτοιμο καταστατικό για να πάρει πλέον το όνομα και να έχει το έμβλημα το τριφύλλι και να ενσαρκώνει τα ιδανικά και αξίες του σωματείου μας. Το τριφύλλι με το χρώμα το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Και να είμαστε εμείς σήμερα, 76 χρόνια μετά να είμαστε προσηλωμένοι να τιμούμε τα ιδανικά και να τα πιστεύουμε και να μας συντροφεύουν αιώνια στις αποφάσεις μας για να έχουμε την Ομόνοια για πολλά χρόνια και να την χαίρονται χιλιάδες Ομονοιάτες. Η Ομόνοια για τους οπαδούς είναι τρόπος ζωής, είναι πάνω από όλα. Δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσει ένας Ομονοιάτης σε έναν μη Ομονοιάτη τι σημαίνει Ομόνοια. Μπορεί να στερηθεί τα πάντα, όμως την Ομόνοια δεν θα σταματήσει ποτέ να την ακολουθεί. Όλα αυτά όμως τα οφείλουμε στους πρωτεργάτες και έχουμε χρέος να τιμούμε αυτούς τους ανθρώπους και να μην τους ξεχνούμε».

Για το γήπεδο: «Προχωρούν οι διαδικασίες, όταν υπάρξει κάτι νεότερα θα ανακοινωθεί. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά ή μακριά για να δεσμεύσω. Δεν εξαρτώνται όλα από την Ομόνοια. Να κάνουμε υπομονή και ο πρόεδρος βγαίνει μπροστά και κρατά τον κόσμο ενήμερο εκεί και όταν πρέπει».

Για το μέλλον της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας: «Τα πράγματα τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει, όμως με τις δηλώσεις του προέδρου τον Φεβρουάριο και την πορεία της ομάδας που φτάσαμε να διεκδικούμε και τους δύο τίτλους, σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρέμβαση του Προέδρου. Οπόταν τώρα πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, έφυγαν παίκτες και πρέπει να κάνουμε υπομονή και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που ασχολούνται με τον προγραμματισμό θα κάνουν την Ομόνοια πιο δυνατή».

Για τον Φαμπιάνο: «Άφησε τη σφραγίδα του από τη μέρα που ήρθε, οπόταν θα περιμένουμε… Να δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται στην επιτροπή που χειρίζεται τα θέματα. Όλα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους».

Για τα οικονομικά: «Ευχαριστούμε τον κ. Παπασταύρου για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, μειώθηκε το χρέος και μιλάμε για χρέος στα 8.000.000.  Εξοφλήθηκαν χρέη στην ΚΟΠ, το ΓΣΠ, ΦΠΑ, Κοινωνικές Ασφαλίσεις και άλλους. Από τα οκτώ εκατομμύρια, τα πέντε αφορούν φόρους και ΦΠΑ, για τα οποία έχουν γίνει διακανονισμοί από την ποδοσφαιρική εταιρεία. Τα άλλα τρία εκατομμύρια είναι υποχρεώσεις του σωματείου. Μαζί με τις συνδρομές των μελών και από χορηγούς θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε λεφτά, και από τα έσοδα του ποδοσφαιρικού, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να μην αυξάνουμε τα χρέη του σωματείου, αλλά να μειώνεται το χρέος έτσι ώστε σε κάποια φάση να είμαστε ένα απόλυτα οικονομικά υγιές σωματείο».

Παράλληλα μίλησε και για τα άλλα τμήματα της Ομόνοιας, δίνοντας την υπόσχεση πως «θα συνεχίσουμε σαν Δ.Σ. να είμαστε σε όλα τα τμήματα παρών και σε όσα μπορούμε ανταγωνιστικοί. Για την καλαθόσφαιρα, μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα ανακοινώσουμε ότι θα αγωνιζόμαστε στη Β’ Κατηγορία».

Το μήνυμά του: «Ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα, να πιστέψει στις προσπάθειες που γίνονται και να σταθούμε δίπλα στον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου και το σωματείο. Και να συνεχίσουμε να φωνάζουμε το “Ομόνοια, αιώνια”».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία-ThemaSports
02/07 @ 17:11

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία

Η ενημέρωση από την Ομόνοια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία-ThemaSports
02/07 @ 13:10

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις της Ομόνοιας στο Κιέλτσε

Ομόνοια:  Η αναχώρηση για Πολωνία (Βίντεο)-ThemaSports
02/07 @ 13:00

Ομόνοια: Η αναχώρηση για Πολωνία (Βίντεο)

Δείτε τα πλάνα αναχώρησης για την Πολωνία μαζί με δηλώσεις από Κούσουλο και Νταμπράουσκας

Νταμπράουσκας για Ντιουνκού: «Έχει τεράστιες δυνατότητες και όλα τα προσόντα»-ThemaSports
02/07 @ 00:01

Νταμπράουσκας για Ντιουνκού: «Έχει τεράστιες δυνατότητες και όλα τα προσόντα»

Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV παραχώρησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έκανε αναφορά και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων, Άλφα Ντιουνκού.

ΗΘΕΛΑΝ τον Φαμπιάνο που είχε ένα ΟΝΕΙΡΟ!-ThemaSports
01/07 @ 21:51

ΗΘΕΛΑΝ τον Φαμπιάνο που είχε ένα ΟΝΕΙΡΟ!

Ο Φαμπιάνο μιλώντας στην πρεμιέρα της OMONOIA ΤV αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες.

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - Έρχονται ανακοινώσεις για το γήπεδο!-ThemaSports
01/07 @ 19:57

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - Έρχονται ανακοινώσεις για το γήπεδο!

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου μίλησε στην πρεμιέρα της OMONOIA TV.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ