Ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στις καταστάσεις που τον έκαναν δυστυχισμένο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε και με τη βούλα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας τέλος σε ένα σίριαλ που μας απασχόλησε τα προηγούμενα μεταγραφικά καλοκαίρια.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με το Λουξεμβούργο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα η μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην τελευταία του σεζόν στην Παρί, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι του είπαν ότι δεν θα παίξει ποδόσφαιρο.

Για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: "Λίγο πριν ξεκινήσει αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ήθελα απλώς να εκφραστώ. Όλοι είχαν τις πληροφορίες, αυτό είναι, είναι επίσημο, θα είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες πέντε τουλάχιστον σεζόν. Είναι μεγάλη χαρά, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Είμαι πολύ χαρούμενος, απελευθερωμένος και πολύ περήφανος που θα πάω σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο, τον καλύτερο στον κόσμο εσένα στους ανθρώπους που μου έστειλαν μηνύματα και σε αυτούς που συνέβαλαν σε αυτή τη δουλειά.

Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα. Πρέπει όμως να επιστρέψουμε σε άλλα, πιο λογικά πράγματα. Έχω ευθύνες ως αρχηγός της ομάδας της Γαλλίας και αυτό σκιάζει την Εθνική.

Ξέρω ότι δεν είναι δίκαιο για τους δημοσιογράφους, δεν είναι δίκαιο για εσάς, αλλά θα απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις σχετικά με την Εθνική. Θέλω να προστατέψω την Εθνική γιατί μας περιμένει ένα μεγάλο καλοκαίρι και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κερδίσαμε έναν τίτλο".

Για την τελευταία του σεζόν στην Παρί: "Με έκαναν να καταλάβω (ότι δεν θα παίξω με την Παρί), μου το είπαν κατάμουτρα, μου μίλησαν βίαια. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν, δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο χωρίς αυτούς, γι' αυτό πάντα είχα αυτή την αναγνώριση από τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή.

Είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που αναλύει τις αποδόσεις μου και είμαι σίγουρος ότι ήταν χαμηλότερες από τα στάνταρ μου. Απλώς το γεγονός ότι έπαιξα ήταν μεγάλη πηγή υπερηφάνειας, αλλά είναι σίγουρο ότι του χρόνου δεν θα είμαι ικανοποιημένος με μια χρονιά σαν αυτή.

Στην Παρί δεν ήμουν δυστυχισμένος, αυτό θα ήταν κρίμα και για τους ανθρώπους που με υπερασπίστηκαν, ήμουν πάντα χαρούμενος. Αλλά οι καταστάσεις με έκαναν δυστυχισμένο. Αλλά ένας παίκτης σαν εμένα δεν μπορούσε να το δείξει γιατί ήμουν ο ηγέτης που με ακολουθούσαν, οπότε προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο θετικός.

Ο προπονητής, οι παίκτες και οι υπάλληλοι του συλλόγου με στήριξαν και θα ήταν λίγο μπ@@@ρδο από μένα να πω κάτι άλλο. Αλλά οι καταστάσεις και κάποιοι άνθρωποι με έκαναν δυστυχισμένο".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...-ThemaSports
04/07 @ 13:50

Νέα ομάδα για τον Γιώργο Δώνη! Οσονούπω η ανακοίνωση...

Σύντομα ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Καλίζ.

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»-ThemaSports
04/07 @ 13:39

ΕΠΙΣΗΜΗ η ανανέωση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Πλήρη ενότητα στο όραμα μας»

Επίσημη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έκανε λόγο για πλήρη ταύτιση ιδεών, με τις βλέψεις για την επόμενη διετία να είναι υψηλές!

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»-ThemaSports
04/07 @ 12:13

Ο Κριστιάνο αποφάσισε για το επόμενο Μουντιάλ: «Θέλει να είναι εκεί!»

Μπορεί το 2026 να είναι 41 ετών, μπορεί να μην έχει σκοράρει… ακόμη στο τρέχον EURO, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημολογείται πως θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε δύο έτη από τώρα!

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
04/07 @ 12:00

Αυτή θα είναι η γαλαξιακή παρουσίαση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!-ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!

Βάσισε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε «δεξί» χέρι του Βινσέντ Κομπανί, βίωσε άνοδο και υποβιβασμό στην Premier League, προβλεπόταν να βρίσκεται στην Championship τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Μπρέντις μοιάζει να… κατέστρεψε όσα «έχτιζε» τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για στοιχηματισμό, που σχετίζεται με και με ένα βράδυ στην… Ουκρανία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ