Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης σχολίασε την πορεία του Κυπριακού ποδοσφαιρού και για το επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

Η πορεία και τα αποτελέσματα του Κυπριακου ποδοσφαίρου σε επίπεδο Εθνικών ομάδων επιβεβαιώνει ότι όχι μόνο δεν βελτιωνόμαστε αλλά παρουσιάζουμε και μια σταθερή καθοδική πορεία.Ενας βασικός λόγος ειναι και η μή επαρκης και/η καθόλου συμμετοχή ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ακαδημίες στην Κύπρο στις αντρικές ομαδες των σωματείων τους.
Αυριο θα δημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ www.pasp.org.cy την έρευνα της Ανώτερης Αθλητικής Αρχής της Κύπρου που αφορά την συμμετοχή ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ακαδημίες στις ομαδες Α,Β και Γ κατηγορίας.
Ειδικά τα αποτελέσματα για την Α είναι απογοητευτικά. Ινδία,Ζιμπάμπουε και Εσθονία μαζί με άλλες 120 χώρες μας έχουν ξεπεράσει και ο κατήφορος μας δεν λέει να σταματήσει.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΑΤΑΜΠ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ThemaSports
04/07 @ 12:37

ΧΑΤΑΜΠ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ο 31χρονος Ισραηλινός κεντρικός αμυντικός Ομπεϊντά Χατάμπ είναι κοντά στο να γίνει... Ανορθωσιάτης.

Cowin: Συμφερόντων του Κρις Παναγιώτου… -ThemaSports
04/07 @ 12:32

Cowin: Συμφερόντων του Κρις Παναγιώτου…

Χορηγός των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ είναι η εταιρία Cowin, όπως γνωστοποίησε ο Νικόλας Λεβέντης στη σημερινή συνέντευξη τύπου…

ΤΟΝΓΚΙΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ-ThemaSports
04/07 @ 12:31

ΤΟΝΓΚΙΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Τα ονόματα... δίνουν και παίρνουν στο μεταγραφικό παζάρι.

ΜΠΕΚΕΡ-ΑΕΛ-ThemaSports
04/07 @ 12:30

ΜΠΕΚΕΡ-ΑΕΛ

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας Ιγκάλ Μπέκερ ο οποίος στην περσινή σεζόν κατέγραψε 21 συμμετοχές στην ΑΕΖ είναι ο επικρατέστερος για να αποκτηθεί από την ΑΕΛ μετά τον Βίκτορ Μπράγκα.

4000!-ThemaSports
04/07 @ 11:12

4000!

Στόχος της ΑΕΛ είναι να... αγγίξει τα 4000 εισιτήρια διαρκείας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ-ThemaSports
04/07 @ 08:41

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Το... ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο ανάκλησης της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στους εκτός έδρας αγώνων συνεχίζει να αιωρείται.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ