Τι δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό (93-86).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν πνευματικά στο επίπεδο που θα έπρεπε για να αντιμετωπίσει την αντίδραση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, μετά την ήττα στον τρίτο τελικό.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε αποφασιστικά. Εμείς δεν παίξαμε στα στάνταρ μας, τουλάχιστον σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να έχουμε ένταση στην άμυνα γιατί φορτώθηκαν με φάουλ παίκτες μας. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη, είναι δύσκολο μια τέτοια σειρά να τελειώσει με 3-0. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας», τόνισε αρχικά.

Για το υψηλό σκορ σε όλα τα παιχνίδια είπε: «Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με υψηλό τέμπο. Υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες, παρότι υπάρχει πνευματική κούραση. Θα πρέπει να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει την Τετάρτη. Δεν θεωρώ πως είμαστε καλύτερη αμυντική ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ούτε πως είμαστε χειρότεροι επιθετικά. Σήμερα ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για κάποια πράγματα που έγιναν στο γήπεδο. Όταν περάσαμε με έναν πόντο νομίζαμε ότι ελέγξαμε το ματς, αλλά παίξαμε κάποιες κακές άμυνες και δώσαμε την μπάλα στα χέρια τους».

Κληθείς να σχολιάσει τις εντάσεις μεταξύ παικτών ή τα παράπονα των προπονητών είπε: «Θα σας μιλήσω για μένα. Ο κ. Αταμάν είχε αποβληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε την ίδια αντίδραση. Να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ. Αν αντάλλαξαν κάποια λόγια ο Σλούκας με τον Κάνααν είναι απολύτως φυσιολογικό. Η γνώμη μου είναι πως τα παιχνίδια από άποψη ποιότητας είναι τα καλύτερα, με βάση και τους άλλους τελικούς στην Ευρώπη».

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Για άλλα πέντε χρόνια στη Ρεάλ ο Ταβάρες-ThemaSports
05/07 @ 13:45

Επίσημο: Για άλλα πέντε χρόνια στη Ρεάλ ο Ταβάρες

Ο Έντι Ταβάρες υπέγραψε ως το 2029 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός AKTOR: Εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς ο Αταμάν-ThemaSports
05/07 @ 13:35

Παναθηναϊκός AKTOR: Εξετάζει την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την αναζήτησή του για έναν ψηλό, με τον Ντάριο Σάριτς (30 χρονών, 2.08 μέτρα) να βρίσκεται πλέον στην λίστα των "πράσινων" και τον Εργκίν Αταμάν να εξετάζει την περίπτωσή του.

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο-ThemaSports
05/07 @ 00:13

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική, όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Άνετη νίκη χωρίς Αντετοκούνμπο με Αίγυπτο και… έφυγε για «τελικούς»-ThemaSports
04/07 @ 22:46

Άνετη νίκη χωρίς Αντετοκούνμπο με Αίγυπτο και… έφυγε για «τελικούς»

Ένα… χαλαρό βράδυ είχε η Εθνική ομάδα νικώντας με 93-71 την Αίγυπτο στο κατάμεστο ΣΕΦ και εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά. Πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο από τους… έναν συν έναν τελικούς, το Σάββατο στις 17:30 απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, ελπίζοντας πως θα βρεθεί την Κυριακή στον τελικό κόντρα στο νικητή του Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία (Σάββατο, 21:00).

Νίκησε το Καμερούν, προκρίθηκε κι η Βραζιλία-ThemaSports
04/07 @ 22:41

Νίκησε το Καμερούν, προκρίθηκε κι η Βραζιλία

Στα ημιτελικά του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Ρίγα βρίσκονται από την Πέμπτη Καμερούν και Βραζιλία. Οι Αφρικανοί επικράτησαν της «σελεσάο» 77-74 σε ένα συναρπαστικό ματς για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, όμως αμφότερες οι ομάδες πήραν την πρόκριση.

«Ο Νικ την δίνει, ο Γιάννης καρφώνει, η Εθνική θα είναι στους Ολυμπιακούς»: Η φάση που… θέλουμε να δούμε ξανά! -ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ο Νικ την δίνει, ο Γιάννης καρφώνει, η Εθνική θα είναι στους Ολυμπιακούς»: Η φάση που… θέλουμε να δούμε ξανά!

Φάση που θέλουμε να δούμε ξανά, μία δυάδα που ξέρει να συνεργάζεται και να προσφέρει θέαμα. Νικ Καλάθης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, part 1 για την Ελλάδα…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ