Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα (12/06) το μεσημέρι η Πάφος FC, με αφορμή τη νέα στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στους Κυπελλούχους και την Cablenet.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ThemaSports ήταν στο Cap St George Hotel που έγινε η διάσκεψη και σας μεταφέραμε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις των Χάρη Θεοχάρους και Ιωάννη Μαυρίδη, αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά:

Χάρης Θεοχάρους (Γενικός Διευθυντής): «Είναι δύσκολες στιγμές για την Πάφο με τη μεγάλη πυρκαγιά. Σαν Πάφος FC θα είμαστε πάντα κοντά στους Παφίτες και θα στηρίξουμε κι εμείς του πληγέντες.

Μεγάλη στιγμή για εμάς ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου και η έξοδος στην Ευρώπη. Οδεύουμε για 10χρονα με την Cablenet. Η οικονομική βοήθεια που μας προσφέρει, αλλά και η προβολή, βοηθάει στο να μεγαλώνει αυτή η ομάδα.

Δεν ήταν εύκολη η ανανέωση της συνεργασίας μας, έστω και αν η Cablenet δουλεύει με επαγγελματισμό. Υπήρχαν σκληρές διαπραγμάτευσεις οι δύο πλευρές έβαλαν στην άκρη κάποιες μικρές διαφορές και καταλήξαμε σε συμφωνία. Αξιολογούμε τους εαυτούς μας σαν μια ομάδα της elite του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Θεωρώ ότι παρά την κατάκτηση του κυπέλλου, δεν ήταν η καλύτερη μας χρονιά, είχαμε ποιότητα για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Τα τελευταία τρία χρονιά έχουν γίνει πολλές επενδύσεις σε όλο το οικοδόμημα, όχι μόνο στην ποδοσφαιρική ομάδα. Η Πάφος είναι η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που έχει ομάδα beach soccer και αυτή την στιγμή είναι στην Πορτογαλία. Γίναμε πιο ελκυστικός προορισμός για όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, δημοσιογράφους και κόσμο».

Ιωάννης Μαυρίδης (CEO Cablenet): «Είναι λυπηρό φαινόμενο οι πυρκαγιές. Σαν Cablenet λυπόμαστε που περνά δύσκολες μέρες η Πάφος και συμπάσχουμε. Να προτείνω στην Πάφο να αναλάβουμε δράση για στήριξη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Να πω επίσης, συγχαρητήρια στην Πάφος FC για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι μια αναγνώριση της προόδου που έχει κάνει αυτή ομάδα. Θέλουμε ως Cablenet να πηγαίνουμε μπροστά, το ίδιο θέλουμε και για τους συνεργάτες μας.

Έχουμε κάνει πρωτοποριακές επενδύσεις στην περιοχή. Αναπτύξαμε και αναπτύσσουμε δίκτυο οπτικών ινών και περιμένουμε από τον κόσμο της περιοχής να αναγνωρίσει αυτή την προσπάθεια, κάτι που κάνει.

Θα μεταδώσουμε και φιλικά παιχνίδια. Για το τηλεοπτικό πακέτο έχουμε κάνει πρόοδο στις επαφές και πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε τη συμφωνία. Θα είναι πιο σκληρές οι διαπραγματεύσεις ακόμα και από αυτές που είχαμε με την Πάφο, αλλά ελπίζω να καταλήξουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενδιαφέρει τους Παφίτες-ThemaSports
04/07 @ 12:54

Ενδιαφέρει τους Παφίτες

Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του αγώνα στη Σουηδία.

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC-ThemaSports
03/07 @ 21:33

Δημοσίευμα: Στέλνουν τον Ράφαελ Ποντέλο στην Πάφος FC

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Πάφου για τον Ραφαέλ Ποντέλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό -ThemaSports
03/07 @ 20:13

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Η «λευκή» ισοπαλία της Πάφου με τον Παναθηναϊκό

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Πάφου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ