Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την προετοιμασία: «Μπήκαμε πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας διεκπεραιώνουμε το πρώτο στάδιο με τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, είναι σημαντικό ότι έχουμε όλους τους παίκτες που στελεχώνουν το ρόστερ πλην τριών. Είναι οι παίκτες του Euro συν ο Κιντιγιά επειδή καθυστέρησε να ολοκληρωθεί η Σεγούνδα Ντιβιζιόν και πήρε έξτρα μέρες άδεια. Από εκεί και πέρα θα πάμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί να έχουμε πιο ολοκληρωμένη σύνθεση του ρόστερ και να μπορεί ο κ. Γκαγιέγο να δουλέψει όπως επιθυμεί».

Για την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είχαμε πολύ καλή προκλήρωση επειδή αποφύγαμε δυνατά ονόματα από τους αδύνατους αντιπάλους. Όμως, έφερε απέναντί μας το πιο δυνατό ζευγάρι που μπορούσε να μας τύχει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζεις με την πρωταθλήτρια κάθε χώρας. Σίγουρα παίζεις με μια καλή ομάδα που αν δεν την πάρεις σοβαρά μπορεί να την πληρώσεις. Η μία ομάδα, η Ορνταμπάσι έχει παράδοση στο Καζακστάν και κόσμο. Ο Πέτροβιτς μου είπε ότι θα είναι sold out, θα έχει 20.000 κόσμο. Μπορεί να μην έχει την ένταση των δικών μας γηπέδων, αλλά θα είναι γεμάτο. Η Πέτροκουμπ έκανε πέρυσι το νταμπλ, εκτόπισε την Σέριφ Τίρασπολ που έκανε δυναστεία στη Μολδαβία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τίποτα δεν σου χαρίζεται».

Για τα νέα καθήκοντα του Εφραίμ: «Ο τίτλος του είναι διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει να κάνει με ό,τι αφορά στην ομάδα, πρακτικό και πνευματικό. Έχει την αντίληψη του πρωταθλητισμού και μπορεί να την εμφυσά σε οποιοδήποτε παίκτη έρθει στον Αρχάγγελο, δημιουργεί σχέσεις με το τεχνικό επιτελείο τέτοιες που να μπορεί να συλλέγει τις πληροφορίες που χρειάζονται για οτιδήποτε αναγκαίο για την ομάδα. Ως Κύπριος ποδοσφαιριστής, θέλει να δώσει βαρύτητα στο να καθιερώσει κάποιες συναντήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας για να μαθαίνει για ό,τι γίνεται στην Ακαδημία και ποιοι παίκτες μπορούν και είναι έτοιμοι να προαχθούν στην ανδρική ομάδα αξιολογώντας τους. Θέλει να αποτελέσει και έναν δημιουργό στρατηγικής».

Αν σκέφτεται και ο ΑΠΟΕΛ να κάνει δικό του κανάλι: «Έχει συζητηθεί πολλές φορές. Υπάρχουν πρακτικά ζητήματα. Το έχουμε ψάξει αρκετά, δεν ξέρω αν θα το υλοποιήσουμε άμεσα. Πρέπει να παράγεις το περιεχόμενο και έχεις υλικό από προηγούμενα παιχνίδια. Δεν ξέρουμε εάν θα το υλοποιήσουμε άμεσα, αλλά προσανατολιζόμαστε με τον πάροχό μας Cablenet που έχει όλη τη διάθεση να μεταφέρει υλικό στον κόσμο μας και ήδη από χθες είναι γνωστό πως θα γίνει μια εκπομπή που δεν έχει ξαναγίνει. Θα υπάρχει καθημερινά εκπομπή μίας ώρας από την προετοιμασία. Ολόκληρο συνεργείο θα ακολουθεί την ομάδα στη Σερβία και θα έχει και την ευθύνη των τηλεοπτικών μεταδόσεων».

Για την απόκτηση επιθετικών και γιατί δεν ανακοινώθηκαν ακόμη: «Αν η πρόθεση ήταν απλά να κλείσουμε έναν ή δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές θα το είχαμε ήδη κάνει. Βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον ραγδαία μεταλλασσόμενο. Αλλάζει τόσο πολύ η λίστα, μπαίνουν νέα ονόματα την ίδια ώρα που μπήκαν προτεραιότητες. Φεύγει ο ένας κι έρχεται ο άλλος. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Μπήκε ένα χρονικό πλαίσιο, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όπου βρισκόμαστε σε μία στάση αναμονής. Θα κρατήσουμε μία στάση αναμονής για άλλα τρία με τέσσερα 24ωρα. Θα έρθουν δύο επιθετικοί που ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. Ο δεύτερος θα είναι πιο περιφερειακός. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε τον δεύτερο, αλλά επειδή πρέπει να ταιριάξεις και τους δύο, τηρείται μια στάση αναμονής. Θα κάνουμε όση υπομονή χρειάζεται για το καλό της ομάδας για να πετύχουμε το παζλ στη θεωρία και να είναι παίκτες που θα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

«Ακόμη και αυτή η αντίληψη που υπάρχει π.χ. για τον Πιατκόφσκι επειδή σας άκουσα πριν να μιλάτε για παλτά. Μην ξεχνάμε πως ήταν πρώτος ή δεύτερος σκόρερ της Πολωνίας. Το θέμα είναι πως θα ταιριάξει. Κάποιες φορές είναι πως θα προσαρμοστούν σε κάποιες συνθήκες κάποιες φυλές, είναι πάντοτε, είχαμε στην Κύπρο όμως και έναν αρχισκόρερ από την Πολωνία, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα», πρόσθεσε.

Για τον Ντίνο Ιορδάνου: «Ήταν ένας άνθρωπος που όσοι τον γνώρισαν που σε όλες τις φάσεις της ζωής του ήταν ιδιαίτερη προσωπικότητα και η αύρα του ήταν έντονη. Αυτό που συνέβη ήταν τόσο απότομο που χρειάζεται χρόνος για να συνειδητοποιήσεις και να εκτιμήσεις την πραγματικότητα. Η απώλειά του δεν αγγίζει μόνο τον ΑΠΟΕΛ αλλά όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο και ολόκληρη την κοινωνία διότι τέτοιους ανθρώπους με τον δικό τους τρόπο σκέψης τους χρειαζόμαστε στην Κύπρο. Περιμένουμε τις αποφάσεις τις οικογένειάς του με σεβασμό. Η κηδεία του θα γίνει στην Κύπρο, είναι πολύπλοκή η διαδικασία μεταφοράς της σορού του στην Κύπρο και θα πάρει χρόνο και όταν υπάρξουν νεότερα θα ενημερώσουμε. Αναμένουμε και θα ενημερώσουμε».

Για τον Ελ Αραμπί: «Όλα τα ζητήματα που αφορούν στους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν είναι ανοικτά και αυτή τη στιγμή οι παίκτες αναμένουν και αυτοί ασχέτως αν γνωρίζουν τις προθέσεις των ομάδων. Τα πάντα είναι ανοικτά, αλλά έχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις ανοικτές με παίκτες που μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν άμεση ανάγκη να κλείσουν τώρα τα συμβόλαιά τους. Τα πάντα είναι ανοικτά».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

Τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ-ThemaSports
04/07 @ 21:12

Τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ

Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του αποψινού φιλικού αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Νόβι Παζάρ.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ-ThemaSports
04/07 @ 20:10

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ του φιλικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νόβι Παζάρ

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τη Νόβι Παζάρ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στη Σερβία.

Μαξ Μέγερ: Ηγέτης με τα όλα του...-ThemaSports
04/07 @ 23:00

Μαξ Μέγερ: Ηγέτης με τα όλα του...

Και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο 28χρονος Γερμανός επιτελικός μέσος, Μαξ Μέγερ. Ο Γερμανός έρχεται για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών.

Σκόραρε δις, αλλά έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νόβι Παζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 20:52

Σκόραρε δις, αλλά έμεινε στην ισοπαλία ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νόβι Παζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στη Σερβία απέναντι στη Νόβι Παζάρ.

Η αρχική ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με τη Νόβι Παζάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 18:05

Η αρχική ενδεκάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο για το φιλικό με τη Νόβι Παζάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, για το αποψινό (19:00) φιλικό παιχνίδι στη Σερβία με αντίπαλο τη Νόβι Παζάρ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ