Η και προβλέψιμη ανάπτυξη και η αδυναμία να βοηθήσουν στο σκοράρισμα ο Κέιν και οι πιο επιθετικογενείς παίκτες, έχουν προκαλέσει στατιστικά με τα οποία τα «τρία λιοντάρια» έχουν κάνει και... υπέρβαση με τα δυο τέρματα που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής στη φάση των ομίλων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κεφαλιά του Μπέλιγχαμ από άρτια επίθεση στο πρώτο ματς με τους Σέρβους δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ούτε στην πρεμιέρα, αλλά ούτε και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Το γκολ του Κέιν κόντρα στη Δανία θα μπορούσε να μην έχει επιτευχθεί ποτέ, αν αναλογιστούμε πως το γύρισμα του Γουόκερ έπρεπε να περάσει από άλλα πόδια και να καταλήξει με τύχη σ' εκείνα του στράικερ της Μπάγερν Μονάχου.

Και με το δοκάρι του Φιλ Φόντεν να μην υπολογίζεται, τα xGoals της Αγγλίας σε 180 λεπτά αγώνων στο Euro 2024 ανέρχονται μόλις στα 1,38! Ούτε καν στα δυο γκολ που έχουν πετύχει τα «τρία λιοντάρια».

Και προφανώς μπορεί στη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που μετρά να είναι η πρόκριση στα νοκ-άουτ, που θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό τουρνουά από εκείνο το σημείο και μετά, αλλά οι Άγγλοι προβληματίζουν εντόνως για τις δυνατότητές τους, στην επιχείρηση να το... πάρουν σπίτι. 

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι μας έμαθαν τα 44 ματς του EURO μέχρι τώρα: Ποιο σκορ έρχεται συχνά και το G/G που επιβεβαιώνεται!-ThemaSports
05/07 @ 17:17

Τι μας έμαθαν τα 44 ματς του EURO μέχρι τώρα: Ποιο σκορ έρχεται συχνά και το G/G που επιβεβαιώνεται!

Πολλοί υποστηρίζουν πως το EURO 2024 δεν είναι… κατάλληλο για στοίχημα. Τα φαβορί δεν δικαιολογούν τον «τίτλο» τους, οι ισοπαλίες είναι αρκετές, τα Under 2,5 ξεπερνούν κατά πολύ τις αναμετρήσεις που μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Σωστά είναι όλα αυτά. Και οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στους προημιτελικούς!

 Με αναστολή η ποινή της UEFA στον Μπέλιγχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία!-ThemaSports
05/07 @ 17:03

Με αναστολή η ποινή της UEFA στον Μπέλιγχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τιμωρήθηκε για τον απρεπή πανηγυρισμό του με μία αγωνιστική σε διοργάνωση της UEFA, ωστόσο αυτή η τιμωρία είναι με αναστολή. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσει και 30.000 ευρώ.

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του-ThemaSports
05/07 @ 16:14

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι αποφάσισε να παρευρεθεί στον αυριανό (6/7) προημιτελικό του Euro 2024 της Τουρκίας απέναντι στην Ολλανδία μετά από όσα ακολούθησαν τον πανηγυρισμό με το χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» στο γκολ που πέτυχε ο Μερίχ Ντεμιράλ κόντρα στην Αυστρία.

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;-ThemaSports
05/07 @ 13:47

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;

Τα προημιτελικά του Euro 2024 ξεκινούν.

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 13:07

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόπος αντίδρασης των συμπαικτών τους, φανερώνει πως τελικά κάτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που σκέφτονται κι ενεργούν ως ηγέτες για το καλό της εθνικής ομάδας. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντικρίζουν τώρα τους πιο γευστικούς καρπούς των προσπαθειών τους και του τρόπου με τον οποίο καθοδήγησαν τους υπόλοιπους...

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:34

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)

Η Πορτογαλία και η Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στο Αμβούργο (22:00) για μία θέση ημιτελικά του Euro 2024.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ