Το παιχνίδι της Αυστρίας με την Ολλανδία διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου ως τώρα στο Euro 2024, σε μια διοργάνωση που δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η διοργάνωση δεν σταματά να σε εκπλήσσει θετικά.

Το παιχνίδι της Αυστρίας με την Ολλανδία αποτελεί την τελευταία (χρονικά) απόδειξη αυτού, δεδομένου πως οι δύο ομάδες παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοιο βαθμό που ενδεχομένως να μιλάμε πλέον για το καλύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Euro 2024.

Η μπάλα διαρκώς πάνω - κάτω, οι παίκτες να έχουν την απαιτούμενη ένταση και την ταχύτητα στον τρόπο παιχνιδιού, προσφέροντας την απόλυτη ικανοποίηση στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Olympiastadion του Βερολίνου.

Από τη μία το πορτοκαλί κύμα από την Ολλανδία, από την άλλη ο ενθουσιασμός των φίλων της Αυστρίας, οι οποίοι -κακά τα ψέματα- ενδεχομένως δεν είχαν υπολογίσει πως φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν τόσα πολλά έξοδα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ ξεπέρασαν όμως κάθε προσδοκία, τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο και δείχνουν ικανοί να κρατήσουν σε... αναμμένα κάρβουνα τους χιλιάδες φιλάθλους τους για αρκετές ημέρες ακόμη. Ποιος μπορεί άλλωστε να απαγορεύσει στην Αυστρία το δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα της πρόκρισης στα προημιτελικά;

Ως τώρα, πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, λίγο πιο πάνω από την Ελβετία και την Σλοβενία.

Πόσο μακριά θα φτάσει αυτή η ομάδα ουδείς μπορεί να το γνωρίζει, αποδεδειγμένα όμως έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Σε τέτοιο βαθμό που δεν αποτελεί το "αουτσάιντερ" στο πρώτο νοκ άουτ του Euro 2024.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και όμως, ο «ήρωας» της Τουρκίας, Μερτ Γκιουνόκ, είχε κάνει την... ΓΚΑΦΑ της χρονιάς για το 2023! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/07 @ 08:45

Και όμως, ο «ήρωας» της Τουρκίας, Μερτ Γκιουνόκ, είχε κάνει την... ΓΚΑΦΑ της χρονιάς για το 2023! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μερτ Γκιουνόκ, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις που έχουμε δει ποτέ σε Euro, είχε προσφέρει απλόχερα ένα από τα blooper της χρονιάς για το 2023, κάνοντας μυθική γκάφα!

Έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης με 2+ γκολ σε ένα ματς Euro, μπαίνοντας αλλαγή!-ThemaSports
03/07 @ 00:30

Έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης με 2+ γκολ σε ένα ματς Euro, μπαίνοντας αλλαγή!

Ο Ντόνιελ Μάλεν πέρασε αλλαγή στο Ρουμανία - Ολλανδία και πρόλαβε να σκοράρει δις, για να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ τεσσάρων μόλις ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε αγώνα Euro ερχόμενοι από τον πάγκο.

Η επέμβαση του Euro: Αδιανόητος Γκιουνόκ, έβγαλε στο 90'+4' αυτό που... δεν έβγαινε και χάρισε την πρόκριση στην Τουρκία-ThemaSports
03/07 @ 00:10

Η επέμβαση του Euro: Αδιανόητος Γκιουνόκ, έβγαλε στο 90'+4' αυτό που... δεν έβγαινε και χάρισε την πρόκριση στην Τουρκία

Ο Μπαουμγκάρτνερ πήγε να στείλει το ματς στην παράταση στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο Γκιουνόκ με την επέμβαση του Euro κράτησε το 2-1 και την πρόκριση για την Τουρκία.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ και... σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό ο Ιορντανέσκου-ThemaSports
02/07 @ 23:44

ΠΑΡΑΠΟΝΑ και... σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό ο Ιορντανέσκου

Ο τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία.

«Νόμιζα ότι πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 23:32

«Νόμιζα ότι πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσωσε την Αγγλία, έδωσε τις απαντήσεις του και προτού το ξαναδεί σε ριπλέι, αισθάνθηκε σαν τον... Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξήγησε τι σκεφτόταν τη στιγμή που γύριζε το κορμί του για να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι απέναντι στη Σλοβακία στο 90' + 5' του ματς της περασμένης Κυριακής.

«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 22:29

«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι έδωσε την απάντησή του δημόσια προς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που τον χαρακτήρισε ανόητο, θεωρώντας ενοχλητική την ερώτησή του για τη λεγόμενη χρυσή γενιά της εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Euro 2024. «Να σου θυμίσω κάτι, κακομαθημένε...».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ