Γιάννης Ιωάννου

Παρόλο που αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στον Εθνικό η ΑΕΛ, εντούτοις όχι απλά κέρδισε, αλλά το έκανε με εμφατικό τρόπο, συντρίβοντας την ομάδα της Άχνας με 5-2!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα αγωνιστικό ξέσπασμα το οποίο ήθελαν άπαντες στην ΑΕΛ, παίκτες, τεχνικό τιμ, κόσμος, διοίκηση, γι' αυτό και πανηγυρίστηκε... λίγο παραπάνω αυτή η νίκη!

Όσον αφορά τον Μακρή, θα θυμάται για πάντα αυτό το ματς και όχι άδικα, αφού πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και μάλιστα σε διάστημα... 26 λεπτών (!), έχοντας περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 61ο λεπτό!

Κρατάμε και τη δήλωση του Κύπριου επιθετικού μετά το τέλος του αγώνα, όπου τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμα χρόνο για να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, αφού είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα σε σχέση με πέρσι και ζήτησε υπομονή από τον κόσμο. Ένας κόσμος πάντως που παραδοσιακά δεν... φημίζεται για την υπομονή του και όχι άδικά θα λέγαμε, αφού δεν έζησε και λίγα αλλοπρόσαλλα πράγματα με τη συγκεριμένη ομάδα, όχι φέτος, διαχρονικά.

Χθες για παράδειγμα, στην τριπλή αλλαγή που έκανε ο Κόλμαν στο 61ο λεπτό με το σκορ στο 2-2 και τον Εθνικό να ελέγχει το ματς στα πρώτα λεπτά του Β' ημιχρόνου, πολύς κόσμος αντέδρασε όταν είδε να βγαίνει εκτός αγώνα ο Λεσοβόι, χωρίς καν να σκεφτούν ότι ίσως ο παίκτης να αντιμετώπιζε κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού για να γίνει αλλαγή, όμως αυτές οι κινήσεις φρέσκαραν την ομάδα και ο Ουαλός τεχνικός δικαιώθηκε σε χρόνο ντετέ, αφού στο 68΄ το σκορ είχε ήδη γίνει 4-2, με τον Μακρή να εξελίσσεται «χρυσή» αλλαγή πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 62΄ και 68΄!

Είναι αυτονόητο ότι όσο καλός προπονητής κι αν είναι ο Κόλμαν, δεν κρατάει «μαγικό ραβδί», αλλά χρειάζεται κι αυτός τον χρόνο του για να παρουσιάσει μία ομάδα που θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει, με αυτοματισμούς, μεγαλύτερη διάρκεια και λιγότερα σκαμπανεβάσματα, αλλά και «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι της, αλλά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί όπως φάνηκε και χθες, οι παίκτες αποσυντονίζονται για αρκετά λεπτά όταν δέχονται γκολ...

Φαίνεται πάντως και από τις αλλαγές που κάνει στο αρχικό σχήμα ο Ουαλός σε κάθε ματς, ότι ακόμα... ψάχνεται κι αυτός, όμως η ομάδα τουλάχιστον με τους μικρομεσαίους και τους λεγόμενους μικρούς, βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και ρολάρει πιο εύκολα.

Η νέα διακοπή πάντως λόγω Εθνικών ομάδων, έρχεται «γάντι» στον προπονητή της ΑΕΛ, για να δουλέψει με τους παίκτες του στο ανασταλτικό κομμάτι, όπου επιβάλλεται άμεση βελτίωση... Και το θετικό είναι ότι θα δουλέψει με ηρεμία και λιγότερη πίεση μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή νίκη.

Πάντως, αν δει κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα, η ΑΕΛ έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 12 γκολ, χωρίς να παίξει μάλιστα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά και την... 3η χειρότερη άμυνα με 10 τέρματα παθητικό όσα και η ΕΝΠ και αυτό το αρνητικό στοιχείο, δεν έχει επιτρέψει στη Λεμεσιανή ομάδα μέχρι στιγμής να κοιτάζει έστω και λίγο ψηλότερα στη βαθμολογία.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το καλύτερο αντίδοτο για την ΑΕΛ - Τι πρέπει να φτιάξει ο Κόλμαν-ThemaSports
06/10 @ 08:55

Το καλύτερο αντίδοτο για την ΑΕΛ - Τι πρέπει να φτιάξει ο Κόλμαν

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε η ΑΕΛ μια εβδομάδα μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Ομόνοια.

Παίρνει την μπάλα ΣΠΙΤΙ του ο Μακρής - «Θέλουμε χρόνο, χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο μας»-ThemaSports
05/10 @ 21:14

Παίρνει την μπάλα ΣΠΙΤΙ του ο Μακρής - «Θέλουμε χρόνο, χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο μας»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εθνικό Άχνας, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Μακρής, ο οποίος μετά από τα τρία τέρματα που σημείωσε, θα πάρει την μπάλα του αγώνα σπίτι του!

Ανδρέας Μακρής... on fire!-ThemaSports
05/10 @ 20:34

Ανδρέας Μακρής... on fire!

Σε χρυσή αλλαγή του Κρις Κόλμαν εξελίχθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Μακρής!

Το έφερε τούμπα η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος από δύο «στημένες» φάσεις!-ThemaSports
05/10 @ 19:49

Το έφερε τούμπα η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος από δύο «στημένες» φάσεις!

Παρόλο που τα βρήκε σκούρα από τον Εθνικό η ΑΕΛ στο πρώτο ημίωρο, δύο στατικές φάσεις ήταν αρκετές για να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 από το 3ο λεπτό και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, μπροστά στο σκορ με 2-1 και το δεύτερο μέρος αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Εντυπωσιακό σκηνικό στο πέταλο της ΑΕΛ - «Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
05/10 @ 19:14

Εντυπωσιακό σκηνικό στο πέταλο της ΑΕΛ - «Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξε ο κόσμος της ΑΕΛ στην ομάδα του για το αποψινό ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Εθνικό, με καπνογόνα στα χρώματα της Λεμεσιανής ομάδας!

ΚΟΛΜΑΝ: «Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο τεστ για εμάς - Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση»-ThemaSports
05/10 @ 21:34

ΚΟΛΜΑΝ: «Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο τεστ για εμάς - Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εθνικό Άχνας για την 6γ αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Κρις Κόλμαν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ