Ανδρέας Σταύρου

Η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να φέρει την θετική αλλαγή και την σταθερότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι περσινοί πρωταθλητές ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Μανόλο Χιμένεθ,  ο οποίος θα αποτελέσει τον τρίτο προπονητή της ομάδας μέσα στην σεζόν και ακόμα ο μήνας είναι Οκτώβριος.

Μετά την φυγή Σα Πίντο όλοι περίμεναν ότι ο αντικαταστάτης του Νταβίντ Γκαγιέγο θα έφερνε μια αλλαγή στην ομάδα έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Στην Ευρώπη ο μεγάλος στόχος ήταν η είσοδος στην League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.  Αυτό δεν επιτεύχθηκε αλλά η απόλυση του Ισπανού προπονητή ήρθε επειδή η ομάδα στο γήπεδο δεν παρουσιαζόταν όπως έπρεπε πάρα μόνο με αστάθειες. 

Φεύγει λοιπόν ο Γκαγιέγο και την θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος Βοηθός του Σα Πίντο,  Ζοσέ Ντομίνγκεζ.  Ο Πορτογάλος ήρθε με σκοπό να σουλουπώσει την ομάδα,  πέτυχε κάποιες νίκες,  βελτίωσε ως ένα σημείο την φυσική κατάσταση για την οποία ο ίδιος μίλησε πως βρήκε χάλια,  αλλά και πάλι η αστάθεια στην απόδοση έκανε την εμφάνισή της. Ο Ντομίνγκεζ πλήρωσε το τίμημα του να μην κερδίσει Ομόνοια 29ης Μαΐου και Σάμροκ , με την ήττα από την ΑΕΚ να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για την απόλυση του.

Πλέον οι περσινοί πρωταθλητές περιμένουν τον Μανόλο Χιμένεθ για να αναλάβει τον πάγκο . Θαύματα για μια ομάδα που δεν είναι δικιά του δεν μπορούν να γίνουν αλλά ο Ισπανός προπονητής θα επιδιώξει ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι.  Να δώσει σταθερότητα στον ΑΠΟΕΛ που αυτή την στιγμή χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλο όνομα, θα δικαιώσει όμως;-ThemaSports
10/10 @ 20:08

Μεγάλο όνομα, θα δικαιώσει όμως;

Ήρθε ως μεγάλο όνομα στον ΑΠΟΕΛ, ο Γερμανός μέσος Μαξ Μάγιερ, όμως μέχρι τώρα δεν βοήθησε καθόλου τους «γαλαζοκίτρινους».

Χωρίς ΑΠΟΕΛ...-ThemaSports
10/10 @ 16:10

Χωρίς ΑΠΟΕΛ...

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Φούτσαλ που θα διεξαχθεί με μόλις 4 ομάδες...

ΑΤΑΚΑ για Χιμένεθ: «Ακόμη και Αραούχο βλέπω για τον Γενάρη»-ThemaSports
10/10 @ 12:05

ΑΤΑΚΑ για Χιμένεθ: «Ακόμη και Αραούχο βλέπω για τον Γενάρη»

Στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FΜ ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Αθηνών, Κώστας Κετσετσόγλου αναφέρθηκε στον Χιμένεθ που έρχεται στον ΑΠΟΕΛ και την σχέση του με Αραούχο.

«Καλή επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ» - Η σκιαγράφηση του Χιμένεθ από ρεπόρτερ της ΑΕΚ Αθηνών-ThemaSports
10/10 @ 12:10

«Καλή επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ» - Η σκιαγράφηση του Χιμένεθ από ρεπόρτερ της ΑΕΚ Αθηνών

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Αθηνών Κώστας Κετσετζόγλου, ο οποίος σκιαγράφησε τον Μανόλο Χιμένεθ που βρίσκεται προ των πυλών του ΑΠΟΕΛ.

Μια βδομάδα λιγότερη από τον Γκαγιέγο...-ThemaSports
09/10 @ 20:32

Μια βδομάδα λιγότερη από τον Γκαγιέγο...

Ο Ζοσέ Ντομίνγκες άντεξε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για μόλις 47 ημέρες, ενώ ο Ισπανός που αντικατέστησε Νταβίντ Γκαγιέγο έμεινε για 54 ημέρες, δηλαδή μια βδομάδα περισσότερη από τον Πορτογάλο.

ΑΠΟΕΛ: Βγήκε το φιρμάνι για Ντομίνγκες -ThemaSports
09/10 @ 17:48

ΑΠΟΕΛ: Βγήκε το φιρμάνι για Ντομίνγκες

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Ντομίνγκεζ και τους συνεργάτες τού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ