Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το Game 7 κόντρα στους Σέλτικς έκανε τον απολογισμό της σειράς για τους Μπακς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Greek Freak»:

Για το πώς νιώθει για την προσπάθειά του: «Τα πόδια είναι βαριά, το σώμα βαρύ, το μυαλό βαρύ, όλα ήταν βαριά. Προσπαθούσα να είμαι επιθετικός. Ήταν το έβδομο ματς και δεν επρόκειτο να μείνω πίσω. Προσπάθησα να κάνω τα σωστά plays, κάποια σουτ που συνήθως βάζω δεν μπήκαν, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Απόλαυσα αυτή τη σειρά και η εμπειρία σε κάνει καλύτερο. Προφανώς πονά και θα περιμένω για καιρό να ξαναπαίξω. Θα μου λείψει η… φαγούρα να αγωνίζομαι, αλλά θέλω να έχω μια καλή off season και ελπίζω να μας δώσει κίνητρο».

Για το πόσο έλειψε ο Μίντλετον στη σειρά: «Προφανώς, αν είχαμε τον Κρις να ήταν διαφορετική η ιστορία. Όμως από την πρώτη στιγμή που δεν τον είχαμε προσπαθήσαμε χωρίς εκείνον. Δεν ψάξαμε δικαιολογίες και προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να έχεις και λίγη τύχη. Αν είχαμε τον Κρις, ίσως άλλαζαν τα πράγματα. Όμως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και αντί να σκεφτόμαστε ότι χάσαμε κάτι, θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μάθαμε κάτι και να επιστρέψουμε καλύτεροι».

Για το τι έφταιξε στην επίθεση των Μπακς: «Δεν βάλαμε πολλά τρίποντα, δεν τα επιχειρήσαμε κιόλας. Είχαμε ένα πλάνο και έπρεπε να το ακολουθήσαμε. Κάποιες φορές μπορείς να κάνεις τα πάντα, αλλά και πάλι να χάσεις. Το πλάνο ήταν να βρούμε κάποια σουτ, κάποιες φορές θα μπουν και κάποιες άλλες όχι. Ήταν δύσκολο να βρούμε αυτά τα σουτ κάποιες φορές, όπως δεν ήταν και για εκείνους. Όμως είμαι περήφανος για τα παιδιά και την προσπάθεια που κάναμε. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και το παλέψαμε όσο μπορούσαμε».

Για το τι είπε στον Τέιτουμ στο τέλος: «Είμαι ανταγωνιστικός, πονά που χάσαμε, αλλά στο τέλος της ημέρας ο τρόπος που με μεγάλωσαν οι γονείς μου είναι να είμαι καλός άνθρωπος και έπρεπε να συγχαρώ τον ίδιο και την ομάδα του και να τους ευχηθώ. Είναι εξαιρετική ομάδα, με σπουδαία χημεία και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Του έδειξα τον σεβασμό μου, το ίδιο κι εκείνος. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με σεβασμό η μία στην άλλη, έπαιξαν δυνατά και το απολαύσαμε. Όταν κάποιος σε κερδίζει, πρέπει να το αναγνωρίζεις. Αν εσύ δεν τα παρατάς, μπορείς να ζήσεις με μια ήττα και να ελπίζεις ότι θα επιστρέψεις τη νέα σεζόν. Στον αθλητισμό υπάρχει νικητής και ηττημένος. Δεν βλέπω κάθε σεζόν ως νίκη ή ήττα, αλλά ως ευκαιρία για να μάθεις κάτι».

Για το αν θα δει τα παιχνίδια: «Δεν θα δω κανένα βίντεο. Θα ξεκουραστώ λίγο και θα ξαναμπώ στο γήπεδο να προσπαθήσω να βελτιώσω κομμάτια του παιχνιδιού μου κι ελπίζω να επιστρέψω υγιής, έτοιμος να απολαύσω το μπάσκετ και για την δέκατη σεζόν μου».

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο BCL!-ThemaSports
01/10 @ 22:55

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο BCL!

H AEK παρουσιάστηκε σοβαρή στην πρεμιέρα του BCL και κέρδισε την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-71. Οργιαστική εμφάνιση του Πρέντις Χαμπ με 28 πόντους και 7/12 τρίποντα!

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 απ' όταν γυρίσαμε - Κέρδος του αγώνα ο Πετρούσεφ»-ThemaSports
30/09 @ 01:00

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 απ' όταν γυρίσαμε - Κέρδος του αγώνα ο Πετρούσεφ»

Διαβάστε τις δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα τους με σκορ 86-85 επί του Παναθηναϊκού.

Έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς με υπογραφή Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/09 @ 23:10

Έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς με υπογραφή Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Βεζένκοφ να παίρνει από τον χέρι τον Ολυμπιακό βάζοντας 10 πόντους στο τελευταίο 4ολεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (85-86) και κατέκτησαν το Super Cup!

Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»-ThemaSports
28/09 @ 15:27

Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την τιμωρία που τον απέτρεψε από το να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο, τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αλλά και για την τροποποίηση που περιμένει να δει στον σχετικό νόμο.

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»-ThemaSports
26/09 @ 19:27

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε στα social media ένα βίντεο όπου αναδεικνύεται πώς το φετινό «Π. Γιαννακόπουλος» ξεπέρασε τα σύνορα και έγινε viral στο εξωτερικό, πέρα από την Ελλάδα.

«Βόμβα» από Φενέρ: «Δεν θα ξαναστείλουμε παίκτες στην Εθνική Τουρκίας, όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»!-ThemaSports
25/09 @ 15:23

«Βόμβα» από Φενέρ: «Δεν θα ξαναστείλουμε παίκτες στην Εθνική Τουρκίας, όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»!

Η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν στον αγώνα του Παναθηναϊκό AKTOR με την Γαλατάσαραϊ είχε ως αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσε να ανακοινώσει ότι δεν θα στείλει παίκτη της στην εθνική Τουρκίας όσο βρίσκεται στον πάγκο της ο τεχνικός των "πρασίνων".

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ