Στις ομοιότητες του φετινού Final Four με εκείνο του 2013 αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαν οι παίκτες του στο Final Four του 2013 βλέπει στην ομάδα του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μίλησε πριν από την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για το Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
- Για το Final Four του Βελιγραδίου: 
«Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη την χρονιά. Να απολαύσουμε αυτό το γεγονός, που είναι πολύ σημαντικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους μας και θα πρέπει να το χαρούμε. Βέβαια, αν χάνεις, δεν το χαίρεσαι όπως πρέπει».

- Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε και να δώσουμε τρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες μου. Έχω να πω ότι θα κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε, αναλογιζόμενοι το βάρος της φανέλας που φοράμε και το μέγεθος του συλλόγου. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

- Για τις ομοιότητες με το 2013: «Διάβασα σε μια ανάλυση ότι έχουμε τους λιγότερους παίκτες που έχουν την εμπειρία σε Final Four. Πάντα η πρώτη εμπειρία σου δημιουργεί ένα σοκ γιατί είσαι στο επίκεντρο και πρέπει να το διαχειριστείς αυτό. Κάνουμε μια προσπάθεια σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους παίκτες να εξηγήσουμε στα παιδιά πως έχει η κατάσταση. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013».

 
 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο BCL!-ThemaSports
01/10 @ 22:55

One… Prentiss Hubb show στα Άνω Λιόσια και η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο BCL!

H AEK παρουσιάστηκε σοβαρή στην πρεμιέρα του BCL και κέρδισε την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-71. Οργιαστική εμφάνιση του Πρέντις Χαμπ με 28 πόντους και 7/12 τρίποντα!

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 απ' όταν γυρίσαμε - Κέρδος του αγώνα ο Πετρούσεφ»-ThemaSports
30/09 @ 01:00

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 απ' όταν γυρίσαμε - Κέρδος του αγώνα ο Πετρούσεφ»

Διαβάστε τις δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα τους με σκορ 86-85 επί του Παναθηναϊκού.

Έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς με υπογραφή Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/09 @ 23:10

Έβαψε «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς με υπογραφή Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Βεζένκοφ να παίρνει από τον χέρι τον Ολυμπιακό βάζοντας 10 πόντους στο τελευταίο 4ολεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (85-86) και κατέκτησαν το Super Cup!

Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»-ThemaSports
28/09 @ 15:27

Γιαννακόπουλος: «Χαιρέκακα άτομα οι Αγγελόπουλοι, ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την τιμωρία που τον απέτρεψε από το να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο, τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αλλά και για την τροποποίηση που περιμένει να δει στον σχετικό νόμο.

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»-ThemaSports
26/09 @ 19:27

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε στα social media ένα βίντεο όπου αναδεικνύεται πώς το φετινό «Π. Γιαννακόπουλος» ξεπέρασε τα σύνορα και έγινε viral στο εξωτερικό, πέρα από την Ελλάδα.

«Βόμβα» από Φενέρ: «Δεν θα ξαναστείλουμε παίκτες στην Εθνική Τουρκίας, όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»!-ThemaSports
25/09 @ 15:23

«Βόμβα» από Φενέρ: «Δεν θα ξαναστείλουμε παίκτες στην Εθνική Τουρκίας, όσο είναι προπονητής ο Αταμάν»!

Η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν στον αγώνα του Παναθηναϊκό AKTOR με την Γαλατάσαραϊ είχε ως αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσε να ανακοινώσει ότι δεν θα στείλει παίκτη της στην εθνική Τουρκίας όσο βρίσκεται στον πάγκο της ο τεχνικός των "πρασίνων".

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ