Σε ανακοίνωση πρόσληψης προπονητή προχώρησε ο Παφιακός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

«Ο Εσθονός Rainer Vassiljev ο νέος προπονητής του Παφιακού.

Ο Εσθονός προπονητής Rainer Vassiljev ηλικίας 39 ετών είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας του Παφιακού για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Ο κ. Vassiljev ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από ηλικία 23 ετών, από το 2006- 2009 στην Pere Leib Tartu της Εσθονίας. Πέρυσι διετέλεσε προπονητής σε ένα από τα πιο μεγάλα, δύσκολα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα πετόσφαιρας ανδρών, αυτό της Πολωνίας προπονώντας την ομάδα Gwardia Wrocław. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Rainer Vassiljev φεύγει από τη χώρα του για να προπονήσει μια ομάδα αφού πέραν της περυσινής παρουσίας του στην Πολωνία τη διετία 2018-2020 βρέθηκε ξανά στην Πολωνία για λογαριασμό της Cuprum Lubin ενώ την προηγούμενη χρονιά 2017-2018 ήταν προπονητής στην Ελβετική TV Schönenwerd.

Σημαντικό για το βιογραφικό του Εσθονού προπονητή θεωρείται και το πέρασμά του από τους πάγκους των Εθνικών ομάδων της χώρας του ως βοηθός προπονητής για δέκα χρόνια σε άνδρες και γυναίκες. Από το 2011 μέχρι το 2019 διετέλεσε βοηθός προπονητής στην εθνική ομάδα ανδρών με προπονητή τον Gianni Cretu και από το 2019-2021 στην εθνική ομάδα γυναικών της Εσθονίας με προπονητή τον Lorenzo Micelli.

Ο Rainer Vassiljev σχολιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παφιακό ανέφερε ότι γνωρίζει που έρχεται και ξέρει πολύ καλά ότι ο Παφιακός είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. "Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται πλήρως με της ομάδας", είπε:

Για μένα, συμπλήρωσε, είναι μια μεγάλη πρόκληση να έρθω σε μια ξένη χώρα και να δουλέψω με νέους πετοσφαιριστές με να πρωταγωνιστήσουμε και να διακριθούμε. "Επιδίωξή μου είναι να καταφέρω με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστώ το έμψυχο υλικό της ομάδας και να βγάλουμε την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ως προπονητής η φιλοσοφία μου είναι, και αυτό πάντα επιδιώκω, να αποδίδουμε κάθε μέρα καλύτερο βόλεϊ από την προηγούμενη και για αυτό θα εργαστούμε όλοι μαζί σκληρά".

Σχολιάζοντας την πρόσληψη ο πρόεδρος του ΔΣ του Παφιακού Δρ Αντώνης Οικονομίδης ανέφερε ότι με την πρόσληψη του Εσθονού προπονητή ο Παφιακός θα μπορέσει φέτος να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους που δεν άλλοι από το να πρωταγωνιστήσει όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα νεαρό και πολλά υποσχόμενο προπονητή, εξελίξιμο και με κίνητρο. Η παρουσία του στην ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει τόσο τον ίδιο όσο και μας να πετύχουμε τους στόχους μας κατέληξε».

 

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας-ThemaSports
17/06 @ 20:17

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Στις 17 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/06 @ 09:59

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τμήματος.

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης-ThemaSports
05/06 @ 12:20

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης

Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο Παφιακός

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!-ThemaSports
29/05 @ 20:38

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Το… (εδώ κι ένα μήνα) πρέσινγκ του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς, καθώς ντύνει ξανά στα «πράσινα» τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και γεμίζει με ποιότητα, ελληνικό στοιχείο και εμπειρία τις θέσεις των ακραίων.

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 19:44

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Η ομάδα Κορασίδων U16 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα U16 Γυναικών.

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ