Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Ανδρών τώρα αρχίζει. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 ξεκινά η Α Φάση των πλέϊ –οφς με στόχο την είσοδο στην τελική τετράδα. Τα τέσσερα ζευγάρια που σχηματίστηκαν μετά τη λήξη της Α Φάσης είναι Ολυμπιάς Φρ. – Ομόνοια, Ε.Ν.Π.- ΑΠΟΕΛ, Αναγέννηση Δερ. – Κuutio Homes Παφιακός και Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. H πρόκριση θα κριθεί στις 3 νίκες.

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΦΡ. – ΟΜΟΝΟΙΑ (0-2 νίκες)

H Oμόνοια πάει στο Φρέναρος για να πάρει την 3η νίκη με στόχο να περάσει στο «άψε – σβήσε» στην τετράδα. Οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να κάνουν και ροτέϊσιον για τη δύσκολη συνέχεια. Η Ολυμπιάς Φρενάρους αγωνίζεται με αμιγώς κυπριακή ομάδα και νεαρά παιδιά. Στόχος την Παρασκευή η καλή προσπάθεια.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΑΠΟΕΛ (0-2 νίκες)

Ενδιαφέρον αγώνας με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο Παραλίμνι για να κερδίσει και να τελειώσει την πρόκριση. Από την άλλη η Ε.Ν.Π. θα προσπαθήσει να πάρει  τη νίκη και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.- Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (0-2 νίκες)

Πραγματικό ντέρμπι θα γίνει στη Δερύνεια μεταξύ δυο ομάδων που προσφέρουν ωραίο βόλεϊ. Ο Kuutio Homes Παφιακός τερμάτιαε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλα με το 2-0 νίκες υπέρ του έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην ημιτελική φάση,

Η Αναγένηση που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Α Φάση θα θελήσει στην έδρα της να επικρατήσει, να μειώσει στις νίκες και να διεκδικήσει την πρόκριση.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»; ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (1-1 νίκες)

Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι προσφέρει πολλές συγκινήσεις και οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν την πρόκριση στους «4». Η Ανόρθωσις παίζει στην έδρα της και θα ψάξει τον τρόπο να προηγηθεί 2-1 στις νίκες. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα πάει στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» για να πάρει το διπλό και να πάρει προβάδισμα.

 

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βόλεϊ: Στον Παφιακό ο πρώτος τίτλος της σεζόν!-ThemaSports
04/10 @ 22:29

Βόλεϊ: Στον Παφιακό ο πρώτος τίτλος της σεζόν!

Ο Kuutio Homes Παφιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ στην πετόσφαιρα αφού επικράτησε με 3-0 σετ της Ομόνοιας. 

Ενώνουν δυνάμεις Tiles Gallery Απόλλων και CopyBet-ThemaSports
27/09 @ 13:44

Ενώνουν δυνάμεις Tiles Gallery Απόλλων και CopyBet

Ο Tiles Gallery Απόλλων ανακοίνωσε την στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία CopyBet.

Παραμένει ο Βλάντο Κνέζεβιτς-ThemaSports
16/09 @ 21:40

Παραμένει ο Βλάντο Κνέζεβιτς

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Βλάντο Κνέζεβιτς, ο οποίος θα είναι ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Γιαπάνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Οι κληρώσεις για Ομόνοια, Παφιακό και Ολυμπιάδα-ThemaSports
16/07 @ 17:00

Οι κληρώσεις για Ομόνοια, Παφιακό και Ολυμπιάδα

Tους αντιπάλους τους στον Α Γύρο του Champions League Ανδρών έμαθε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο οι ‘πράσινοι’ εφόσον καταλάβουν μια εκ των δυο πρώτων θέσεων στον προκριματικό Όμιλο της Λετονίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αγωνιστούν είτε με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, είτε με την Volley Shonenwerd Ελβετίας.

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/06 @ 09:59

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τμήματος.

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης-ThemaSports
05/06 @ 12:20

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης

Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο Παφιακός

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ