ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακός σε κυνήγι της χρυσής νίκης – Στα πλέϊ- άουτς Ε.Ν.Π. – Ολυμπιάς Φρ. (3-0 νίκες) – Κρίνεται η 5η θέση στη Δερύνεια

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «τελικός» των ημιτελικών μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακού συναρπάζει στο πρόγραμμα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023 στο πλαίσιο των πλέϊ-οφς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και θα αρχίσει στις 20:00.

Οι δυο ομάδες μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών είναι ισόπαλες 2-2 νίκες μετά τη διπλή απάντηση της ομάδας της Πάφου στο 2-0 της κανονικής διάρκειας των πρωτευουσιάνων.

«Γαλαζοκίτρινοι» και «γαλάζιοι» θα τα δώσουν όλα με στόχο την πρόκριση στους Τελικούς που αναμένει η Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει αυτή τη φορά να το εκμεταλλευτεί.  Ο Κuutio Homes Παφιακός πάει με άριστη ψυχολογία ξανά στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» και θέλει να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο Γιόβαν Μέλκα θα στηριχθεί στους: Μadei, Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Αποστόλου, Vanags και Uuscari με λίμπερο τον Παντελή.

Ο Rainer Vasiliev θα παρατάξει τους: Eeerma, Santos, Kollo, Παναγιωτίδης, Προδρόμου και Σκορδής με λίμπερο τον Παπαχριστοδούλου.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Στο Παραλίμνι η Ε.Ν.Π. φιλοξενεί στις 20:00 την Ολυμπιάς Φρ. στο δεύτερο τελικό παραμονής. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Οι «βυσσινί» μετά τη νίκη τους τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Φρέναρος θέλουν άλλη μια για να «κλειδώσουν» την παραμονή.

Η Ολυμπιάς πάει στο Παραλίμνι γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα είναι εναντίον της αλλά οι νεαροί παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου έχουν κίνητρο την καλή εμφάνιση και ό,τι προκύψει.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σε μονό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Δερύνεια στις 20:00  την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 οι χαμένες των προημιτελικών Αναγέννηση και Ανόρθωσις θα διεκδικήσουν την 5η θέση. Ένας αγώνας καθαρά γοήτρου, συμπερασμάτων και χρησιμοποίησης των πολλών ταλέντων που διαθέτουν οι δυο ομάδες.

Ωστόσο, οι «πράσινοι», αλλά και οι «κυσνόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη για λόγους ψυχολογίας ενόψει και των αγώνων του Κυπέλλου εντός Μαρτίου. Στους προημιτελικούς η Ανόρθωσις θα αντιμετωπίσει την Ε.Ν.Π. και η Αναγέννηση τον Κuutio Homes Παφιακό σε διπλούς αγώνες.

 

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας-ThemaSports
17/06 @ 20:17

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Στις 17 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/06 @ 09:59

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τμήματος.

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης-ThemaSports
05/06 @ 12:20

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης

Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο Παφιακός

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!-ThemaSports
29/05 @ 20:38

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Το… (εδώ κι ένα μήνα) πρέσινγκ του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς, καθώς ντύνει ξανά στα «πράσινα» τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και γεμίζει με ποιότητα, ελληνικό στοιχείο και εμπειρία τις θέσεις των ακραίων.

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 19:44

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Η ομάδα Κορασίδων U16 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα U16 Γυναικών.

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ