Δεύτερος Τελικός πλέϊ –οφς Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (Caclenet Sports 3 HD) – Για την 3η θέση παίζουν Νέα Σαλαμίνα – Kuutio Homes Παφιακός

Ακολουθήστε μας στο Google news

Tελειώνει ή παρατείνεται η  αγωνία; Ο λόγος για τον δεύτερο Τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023 στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στις 20:00, ζωντσνά από την Cablenet Sports 3 HD.

Η Ομόνοια θέλει να ανοίξει «σαμπάνιες» κερδίζοντας τον Τελικό και πετυχαίνοντας την 4η νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου της, αφού μετά τον πρώτο Τελικό της Τρίτης προηγείται με 3-0 νίκες. Οι «πράσινοι» με τη συμπαράσταση του κόσμου θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κατακτήσουν το 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο Σάββας Σάββα ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του την Πέμπτη 02 Μαρτίου 2023  και εάν τολμήσουμε μια πρόβλεψη θα παρατάξει τους: Αdipkin (πασαδόρος), Dvorranen, Aλεξίου (κεντρικούς), Godoi, Πετρακκίδης (ακραίοι), Ελευθερίου (διαγώνιος) και Πάπα ( λίμπερο). Ανά πάσα στιγμή από τον πάγκο θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν οι Λοϊζου, Μαυρομμάτης, αλλά και ο Παπαδημητρίου.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή. Μετά την ήττα την Τρίτη στον πρώτο Τελικό πάει στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» μόνο για τη νίκη για να μείνει ζωντανός. Αλλιώς η πολύ επιτυχημένη χρονιά, έφθασε στους Τελικούς μετά από 34 χρόνια, τελειώνει με την κατάκτηση της 2ης θέσης. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη και ο κόουτς Γιόβαν Μέλκα αναμένεται να παρατάξει τους: Madei (πασαδόρος), Xρυσοστόμου, Ευσταθίου (κεντρικοί), Αποστόλου, Vanags (ακραίοι), Uuscari (διαγώνιος) και Παντελή (λίμπερο). Από τον πάγκο μπορούν να βοηθήσουν οι Βερεϊς, Αντωνιάδης, Πέτρου και Γεωργίου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε για τον Τελικό τους:

Α Διαιτητής: Σάκης Φλουρής –  Β’Δημήτρης Κουκούνης

Επόπτες: Μ. Σταματόπουλος – Χ. Γεροσίμου

Σημειωτές: Σ. Καϊμακλιώτη – Α. Χατζηκωστή

Παρατηρητής Αγώνα A. Kολοκοτρώνης

Παίζουν την 3η θέση Νέα Σαλαμίνα – Kuutio Homes Παφιακός

Σε μονό αγώνα Νέα Σαλαμίνα και Kuutio Homes Παφιακός θα διεκδικήσουν την 3η θέση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» και θα αρχίσει στις 20:30. Ένας αγώνας καθαρά γοήτρου με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα για τους αγώνες Κυπέλλου (Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Ομόνοια και ο Kuutio Homes Παφιακός την Αναγέννηση Δερ. στους «8».

Οι δυο ομάδες προσφέρουν θέαμα και αναμένεται να το πράξουν και την Παρασκευή. Στους δυο αγώνες της κανονικής διάρκειας επικράτησε η Νέα Σαλαμίνα με δυο νίκες 3-1.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Α.Δανιήλ – Μ. Αντώρκας

Επόπτες: A. Aντωνίου – Μ. Πιττάλης

Σημειωτές: Ε. Σιαπάνη- Ε. Ευαγγελίδου

Παρατηρητής Αγώνα: Α. Καλλής

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας-ThemaSports
17/06 @ 20:17

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Στις 17 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/06 @ 09:59

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τμήματος.

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης-ThemaSports
05/06 @ 12:20

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης

Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο Παφιακός

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!-ThemaSports
29/05 @ 20:38

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Το… (εδώ κι ένα μήνα) πρέσινγκ του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς, καθώς ντύνει ξανά στα «πράσινα» τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και γεμίζει με ποιότητα, ελληνικό στοιχείο και εμπειρία τις θέσεις των ακραίων.

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 19:44

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Η ομάδα Κορασίδων U16 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα U16 Γυναικών.

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ