Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρουσιάζει τον απολογισμό της χρήσης του VAR για την 5η και 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta (Β' όμιλος).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 8 αγώνες που διεξήχθησαν, έγινε έλεγχος σε 34 συνολικά φάσεις.

Οι 9 φάσεις αφορούσαν πιθανή κόκκινη κάρτα, οι 11 ήταν φάσεις για πιθανό πέναλτι και οι 14  ήταν περιπτώσεις επίτευξης τέρματος.

Από τις 34 φάσεις στις οποίες έγινε έλεγχος, το VAR χρειάστηκε να παρέμβει σε μία που αφορούσε την ακύρωση τέρματος για offside. 

Ο χρόνος που χρειάστηκε για να γίνει εξέταση της φάσης ήταν 80 δευτερόλεπτα. 

Στους υπό αναφορά 8 αγώνες, δεν διαπιστώθηκε οποιοδήποτε λάθος στην χρήση του VAR ή στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου του VAR.

Σε όλους τους αγώνες, οι διαιτητές στο VAR ήταν Κύπριοι. 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μόνο Κύπριοι διαιτητές και VARίστες στο ξεκίνημα και... βλέπουμε!-ThemaSports
03/07 @ 11:31

Μόνο Κύπριοι διαιτητές και VARίστες στο ξεκίνημα και... βλέπουμε!

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα ξεκινήσει μόνο με Κύπριους διαιτητές και VARίστες και αν χρειαστεί στη συνέχεια, θα εξετάσουν το θέμα για τον ερχομό ξένων.

Επιμένει η ΚΟΠ για τις μετακινήσεις - Αύριο η κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης-ThemaSports
03/07 @ 11:17

Επιμένει η ΚΟΠ για τις μετακινήσεις - Αύριο η κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Μιλώντας σήμερα στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΚΟΠ επανέλαβε ότι δεν επιθυμούν να συνεχιστεί το μέτρο απαγόρευσης των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Αυξάνονται τα έσοδα της ΚΟΠ από το στοίχημα!-ThemaSports
22/06 @ 14:03

Αυξάνονται τα έσοδα της ΚΟΠ από το στοίχημα!

Αυξάνεται σημαντικά το ποσοστό που θα καταβάλλει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στην ΚΟΠ, από τα καθαρά έσοδα που θα λαμβάνει από την στοιχηματική δραστηριότητα των παικτών, τόσο από το στοίχημα στα πρακτορεία, όσο και από το διαδικτυακό στοίχημα, όπως προβλέπεται από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη (20/06) στη Βουλή.

ΚΟΠ: Θλίψη για την απώλεια του Δρόσου Καλοθέου-ThemaSports
20/06 @ 16:50

ΚΟΠ: Θλίψη για την απώλεια του Δρόσου Καλοθέου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

Παρατηρητής στο EURO ο Κωστάκης Καπιτανής!-ThemaSports
13/06 @ 20:51

Παρατηρητής στο EURO ο Κωστάκης Καπιτανής!

Σημαντική εξέλιξη για την κυπριακή διαιτησία καθώς ο Κωστάκης Καπιτανή επιλέχθηκε ως ένας από τους δέκα παρατηρητές για τους ομίλους της τελικής φάσης του EURO 2024.

Ούτε ο Μεσίνα δεν το πιστεύει...-ThemaSports
05/06 @ 14:33

Ούτε ο Μεσίνα δεν το πιστεύει...

Όπως ανέφερε σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μετά από σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντομένικο Μεσίνα, αποφάσισε στο νέο πρωτάθλημα να σφυρίζουν στο ξεκίνημα μόνο Κύπριοι διαιτητές, ενώ και στο VAR προφανώς θα είναι Κύπριοι...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ