«Κλείδωσε», έστω και αργά, η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Bettson.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ως γνωστόν, η ΕΠΟ είχε ζητήσει άδεια από την UEFA το παιχνίδι που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να γίνει το Σάββατο, 25 Μαΐου.

Κι αυτό διότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει οι δικοί της τελικοί να συμπίπτουν με αυτούς των ομοσπονδιών-μελών.

Από τη στιγμή όμως που δόθηκε το «πράσινο φως», προσπεράστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα και ο αγώνας του Πανθεσσαλικού (που με τα υπάρχοντα δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών) αναμένεται να οριστεί και επίσημα μέσα στη μέρα.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!-ThemaSports
16/05 @ 13:26

«Τέτοιες χειμερινές μεταγραφές, μία στις 1000!»: Το comeback του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον... Ιανουάριο και έρχεται «καυτό» καλοκαίρι!

Ο Ολυμπιακός διανύει ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του UEFA Conference League και μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ (15/05, 2-0) «ξεκόλλησε» από την τέταρτη θέση της Stoiximan Super League! Για την αγωνιστική ανάκαμψη των «ερυθρολεύκων» τον βασικότερο ρόλο προφανώς και έπαιξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και οι προσθήκες έναν μήνα πριν έρθει!

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!-ThemaSports
16/05 @ 11:02

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του... «τελικού» με ΠΑΟΚ!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει όπως όλα δείχνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή, για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον τίτλο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε την πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League - Τι είπε για το Final-4 της Ευρωλίγκας!-ThemaSports
16/05 @ 10:48

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε την πρόβλεψη για τον τελικό του Conference League - Τι είπε για το Final-4 της Ευρωλίγκας!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις για τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου: Πιτσιρικάς τρελάθηκε και έβαλε τα κλάματα όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 08:29

Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου: Πιτσιρικάς τρελάθηκε και έβαλε τα κλάματα όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν χάλασε χατίρι σε έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού, χαρίζοντάς του τη φανέλα του, με τον πιτσιρικά να λάμπει από ευτυχία και χαρά εν μέσω δακρύων!

Παναθηναϊκός... αγνοείται, ζητείται επειγόντως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ποδοσφαιρική ενσυναίσθηση!-ThemaSports
16/05 @ 08:17

Παναθηναϊκός... αγνοείται, ζητείται επειγόντως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ποδοσφαιρική ενσυναίσθηση!

Το... τρεις εξαμαρτείν του αποκαρδιωτικού Παναθηναϊκού που, ακόμα και έτσι, πρέπει να βρει τον τρόπο να… σώσει ό,τι σώζεται πλέον, για να μην καταστραφούν τα πάντα στο τέλος!

Stoiximan Super League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι το παίρνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ThemaSports
15/05 @ 23:25

Stoiximan Super League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι το παίρνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Αυτό είναι το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη Stoiximan Super League και τα σενάρια κατάκτησης του τίτλου για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ